Send besked

Pil logo

Elektriker Sjælland

Ohms-el er din elektriker på Sjælland. Vi har base i Køge men vi kører gerne ud til hele Sjælland. Så skal du bruge en yderst kompetent elektriker med mange års erfaring på Sjælland, så er du landet det rigtige sted.

Har du brug for en elektriker på Sjælland, så kontakt os allerede i dag. Så finder vi en løsning til dig.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  ELEKTRIKER TIL PRIVAT, ERHVERV OG INDUSTRI

  Vi hos Ohms-el arbejder over hele Sjælland. Vi beskæftiger os primært med opgaver i Køge og resten af Storkøbenhavn men vi kører dagligt ud til opgaver over hele Sjælland.

  Vi er et solidt elektrikerfirma med mange års erfaring. Vi har igennem tiden udviklet vores kompetencer så vi kan varetage selv de mest komplekse installationsopgaver, dog er de mere generelle elektriker opgaver stadigvæk kernen af vores forretning.

  Vi er konstant i udvikling for at holde os på forkant med nye udfordringer, derfor kan vi tilbyde en bred vifte af forskellige elektriker og elinstallations opgaver til både vores erhvervs-, industri og privat kunder. Der er ikke en opgave der er for stor eller for lille.

  Vores serviceydelser

  Hos Ohms-el kan vi løse størstedelen af el-opgaverne, hvor du nedenstående kan få et overblik over de arbejdsopgaver, vi kan udføre for dig. Finder du ikke den arbejdsopgave du er på udkig efter, så hører vi stadig fra dig.
   
  Som elektriker med autorisation gennem JE EL Tenik, kan vi med garanti hjælpe med at udføre din el opgave. Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde den meste optimale løsning for dig. 
  Står din opgave ikke på listen, eller er du i tvivl om kategorien den hører under? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud og løsning på netop din opgave.

  Elektriker med ekspertise i smarthome

  Har du planer om at få lavet nye elinstallationer eller har du brug for elservice?
  Vi arbejder med installering af Smarthomes, også kendt som IHC (Intellegent House Concept), udskiftning af el-tavler, installation af hvidvarer og meget andet. Faktisk har vi sørget for at erhverve kompetencerne til opgaver i alle størrelser, og former.

  Vi er altid behjælpelige med en dialog om projektet, så du er med hele vejen. Det er en dyd for os at overholde vores aftaler og levere den bedste service og at udføre arbejdet i højeste kvalitet.

  Hos Ohms-El er en af vores stærkeste forcer Smarthomes.
  Smarthomes er et intelligent styringssystem til hjemmet.
  Med IHC kan du mere end blot at tænde for fjernsynet, IHC er med til at gøre din hverdag nemmere. 

  Systemet kan styres fra egen lomme via din telefon, eller tablet. F.eks. kan systemet sørge for at lyset tænder når du parkere bilen foran din bolig, det kan sørge for at ovnen tænder så den er forvarmet til aftensmaden, eller bare tænde for radioen.

  Det er en kvalitetssag for os, at vi kun benytter de bedste materialer. Som eksempel på førnævnte ved vi hvor essentiel den centrale controller er i et IHC system, og præcis derfor vælger vi kan de leverandører som er kvalitetsbevidste og som kan efterleve vores standarter, som professionel elektriker.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Hvad koster en elektriker på Sjælland?

   Prisen på vores elektrikertjenester afhænger af opgavens størrelse og kompleksitet. Hos Ohms-El tilbyder vi dog altid konkurrencedygtige priser og en gennemsigtig prisstruktur uden skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger.

   Vi foretager altid en grundig gennemgang af opgaven og udarbejder en detaljeret prisoversigt, der tager højde for alle relevante faktorer såsom materialevalg, arbejdstid og eventuelle ekstraudgifter i forbindelse med opgaven.

   Vi stræber altid efter at levere en professionel og pålidelig service til en fair og konkurrencedygtig pris, så du kan være sikker på at få den bedste værdi for dine penge. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på din næste el-opgave.

   elektriker
   elektriker

   DØGNSERVICE RING 24 TIMER I DØGNET​

   Vi har døgnservice til dig der har akut brug for hjælp, eller som har arbejdstider der ikke tillader at vi kommer mellem klokken 8-16. 

   Vi kommer ud til alle typer opgaver, så hvis du er i tvivl så ring til os og hør mere. Vi står altid klar alle 24 timer i døgnet!

   kontakt os

   Hos Ohms-El får du erfarne, kompetente og pålidelige elektrikere, som altid udfører deres arbejde til perfektion.

   Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, uanset om opgaven er stor eller lille. Det betyder lige så meget for os, som det gør for dig, at du føler dig helt tryg, før du indgår en aftale med os.

   Hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du har nogle spørgsmål som du sidder inde med, så kan du kontakte os på tlf.: 31 34 30 51 eller via mail på ohs@ohms-el.dk.

   Logo

   Vi udfører autoriseret elarbejde gennem samarbejdspartner

   31 34 30 51