Elektriker Sjælland

Ohms-el er din elektriker på Sjælland. Vi har base i Køge men vi kører gerne ud til hele Sjælland. Så skal du bruge en yderst kompetent elektriker på Sjælland, så er du landet det rigtige sted.

Vores mange års erfaring gør at du med sikkerhed kan vælge os, til at løse din opgave. Vi går altid efter at yde vores bedste, så vi selv er 110% tilfredse med resultatet. Det sikrer dig som kunde det mest holdbare resultat til den bedste kvalitet.

Har du brug for en elektriker på Sjælland, så kontakt os allerede i dag. Så finder vi en løsning til dig.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  elektriker til erhverv og privat

  Vi hos Ohms-el arbejder over hele Sjælland. Vi beskæftiger os primært med opgaver i området omkring Køge og Slagelse, men vi kører gerne ud og løser opgaver på resten af Sjælland også.

  Vi er et solidt elektrikerfirma med mange års erfaring. Vi har igennem tiden udviklet vores kompetencer så vi kan varetage selv de mest komplekse installationsopgaver, dog er de mere generelle elektriker opgaver stadigvæk kernen af vores forretning.

  Vi er konstant i udvikling for at holde os på forkant med nye udfordringer, derfor kan vi tilbyde en bred vifte af forskellige elektriker og elinstallations opgaver til både vores erhvervs- og privat kunder. Der er ikke en opgave der er for stor eller for lille. 

  Elektriker der kører i hele Sjælland

  Har du planer om nybyggeri, renovering, eller ombygning?
  Vi arbejder også med installering af Smarthomes, også kendt som IHC (Intellegent House Concept), udskiftning af el-tavler, installation af hvidvarer og meget andet. Faktisk har vi sørget for at erhverve kompetencerne til opgaver i alle størrelser, og former.

  Vi er altid behjælpelige med en dialog om projektet, så du er med hele vejen. Det er en dyd for os at overholde vores aftaler og levere den bedste service og at udføre arbejdet i højeste kvalitet.

  Hos Ohms-El er en af vores stærkeste forcer Smarthomes.
  Smarthomes er et intelligent styringssystem til hjemmet.
  Med IHC kan du mere end blot at tænde for fjernsynet, IHC er med til at gøre din hverdag nemmere. Systemet kan styres fra egen lomme via din telefon, eller tablet. F.eks. kan systemet sørge for at lyset tænder når du parkere bilen foran din bolig, det kan sørge for at ovnen tænder så den er forvarmet til aftensmaden, eller bare tænde for radioen.

  Det er en kvalitetssag for os, at vi kun benytter de bedste materialer. Som eksempel på førnævnte ved vi hvor essentiel den centrale controller er i et IHC system, og præcis derfor vælger vi kan de leverandører som er kvalitetsbevidste og som kan efterleve vores standarter, som professionel elektriker.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Hvem er Ohms-el?

   Vi er et professionelt elektrikerfirma som arbejder over hele Fyn og Sjælland.
   Vores nøgleværdier bygger på godt dansk kvalitetshåndværk, og et højt serviceniveau. Vi har mange års erfaring med både nybyg, ombygning, renovering og meget mere. Vores elektrikere er veludannede og yderst effektive.

   Vores kyndighed sikre dig et godt resultat. Som din sikkerhed er vi en del af Tekniq’s garantiordning, så du er sikret hvis uheldet skulle opstå. Således slipper du for at bekymre dig.

   Vi holder til i Køge hvor vi igennem mange år har været en af Køges trofaste og lokale elektriker. Vi er autoriseret igennem VALMI Group, og vi sidder klar alle 24 timer i døgnet.

   Du kan altid kontakte os igennem vores døgnvagt på 31 34 30 51. Vi har mange års erfaring med døgnservice, og derfor hjælper vi dig gerne uanset hvor stor opgaven er. Ligeledes kan du via vores mail ohs@ohms-el.dk bestille et 100% uforpligtende og gratis tilbud.

   Vi samler på glade kunder over hele Sjælland, måske er du den næste?

   DØGNSERVICE
   RING 24 TIMER I DØGNET

   Vi har døgnservice til dig der har akut brug for hjælp, eller som har arbejdstider der ikke tillader at vi kommer mellem klokken 8-16. 

   Vi kommer ud til alle typer opgaver, så hvis du er i tvivl så ring til os og hør mere. Vi står altid klar alle 24 timer i døgnet!

   En del af Valmi Group

   Vi er autoriserede igennem Valmi Group.

   Valmi

   Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os

   Hos Ohms-El får du erfarne, kompetente og pålidelige elektrikere, som altid udfører deres arbejde til perfektion.

   Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, uanset om opgaven er stor eller lille. Det betyder lige så meget for os, som det gør for dig, at du føler dig helt tryg, før du indgår en aftale med os.

   Hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du har nogle spørgsmål som du sidder inde med, så kan du kontakte os på tlf.: 31 34 30 51 eller via mail på ohs@ohms-el.dk.