Send besked

Pil logo

Eltavle skift

Professionel Eltavle skift - Gennem autoriseret samarbejdspartner JE EL teknik

110% garanti

Igennem JE el teknik er vi medlem af TEKNIQ´S garantiordning

Døgnservice

Ring 24/7 alle ugens dage. Vi rykker akut ud

Erfaren elektriker

Du er sikret høj kvalitet, effektivitet og professionalisme

Indhent et tilbud her


  Professionel elektriker til dit eltavle skift

  Er din hverdag blevet mere strømkrævende end nogensinde før? Med elbiler, moderne køkkener og en overflod af elektroniske apparater er behovet for pålidelig og effektiv strømforsyning større end nogensinde. Det kan være tid til at tænke på at opgradere din eltavle for at imødekomme disse stigende krav.

  Hos Ohms-el er vi dedikerede til at levere løsninger, der opfylder dine elektriske behov på den mest effektive og teknologisk avancerede måde. Med års erfaring indenfor elektrikerfaget har vi styrken og know-how til at udføre dette arbejde uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Vi samarbejder med JE EL Teknik, som sikrer, at din eltavle er i perfekt stand. Dette betyder ikke kun, at du får den mest avancerede teknologi og den bedste kvalitet, men også at vi overholder alle relevante regler og standarder. Med Ohms-el er din elektriske infrastruktur i de mest kompetente hænder.

  Din eltavle er kernen i dit hjem’s strømforsyning. Det er det sted, hvor alle strømforsyninger og forbrugere mødes. For at sikre, at alt fungerer fejlfrit, er det vigtigt at få din eltavle regelmæssigt serviceret. Hvis du oplever udfald eller sikringer, der springer, er vi klar til at inspicere og løse problemet hurtigt og effektivt.

  Så hvis du ønsker at håndtere dine stigende strømkrav på en pålidelig og professionel måde, så lad Ohms-el være din partner. Vi forstår vigtigheden af en effektiv eltavle, der leverer strøm til hele dit hjem uden afbrydelser. Gør dig selv en tjeneste og lad os hjælpe dig med at opgradere, vedligeholde eller flytte din eltavle, så du kan fortsætte med at nyde en moderne og strømlinet livsstil.

  Få hjælp til eltavle skift

  Vores behov for strøm er steget og udvidet markant de seneste år. Produkter som elbiler, el støvsuger og mere funktionelle og moderne køkkener, gør at eltavlerne skal være større og mere tekniske. 

  Der kan være mange grunde til, at din eltavle skal skiftes eller placeres et andet sted. Måske er den gammel og dårligt fungerende. Måske skal i renovere og vil gerne flytte eltavlen.

  Hos Ohms-el har vi mange års erfaring indenfor elektriker faget, og vi sætter en ære i at udføre et solidt håndværk, uden du som kunde går på kompromis med kvaliteten eller lovkravene. Vi udfører vores arbejde gennem JE EL Teknik, som sikrer dig at du får en velfungerede eltavle. Vi har styr på alle reglerne når det kommer til eltavler, så du er i trygge hænder, når du bruger os til tjek, flytning eller udskiftning af din eltavle.

  Din eltavle sikre at hele dit hus har strøm, enten gennem sikringer eller gennem et relæ. Det er derfor vigtigt at din eltavle bliver serviceret regelmæssigt. Oplever du problemer med sikringer der springer eller strømmen går, så kan vi komme forbi og kigge nærmere på din nuværende eltavle. Få et uforpligtende tilbud på din eltavle i dag. 

  hvad koster det at skift en el tavle?

  Er det tid til at overveje en udskiftning af din gamle eltavle? Prisen for en sådan udskiftning kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder størrelsen på din bolig og om du ønsker en eltavle med eller uden målramme. Lad os dykke ned i nogle af de detaljer, der kan påvirke prisen på denne vigtige opgradering.

  Først og fremmest skal du tage højde for boligens størrelse. En mindre lejlighed eller et lille hus vil naturligvis kræve mindre elektrisk kapacitet og derfor en mindre eltavle. Dette kan afspejles i prisen, da en mindre tavle normalt er billigere at installere.

  Dernæst er der spørgsmålet om, hvorvidt du ønsker en eltavle med eller uden målramme. En målramme kan tilføje et æstetisk element til din eltavle, og det kan også beskytte den mod utilsigtede skader. Dog kan en eltavle med målramme være lidt dyrere end en standard tavle uden dette ekstra beskyttelseslag.

  Som en grov retningslinje kan omkostningerne ved en udskiftning af eltavlen variere betydeligt. For en mindre bolig uden målramme kan prisen ligge omkring 4.000 kr. Dette er typisk for de mest grundlæggende installationer. Hvis du har en større bolig eller ønsker en eltavle med målramme, kan prisen nemt stige til 12.000 kr. eller mere.

  Det er vigtigt at bemærke, at prisen også kan påvirkes af andre faktorer, såsom den aktuelle tilstand af din elektriske installation, behovet for yderligere opgraderinger eller ændringer i elsystemet og valget af specifikke elektriske komponenter og materialer.

  For at få en nøjagtig pris på udskiftning af din eltavle anbefales det at kontakte en professionel elektriker, der kan foretage en grundig vurdering af din boligs elektriske behov og give dig en skræddersyet prisoverslag.

  Så husk, at når det kommer til udskiftning af eltavlen, er det vigtigt at tage højde for din boligs størrelse, behovet for en målramme og andre faktorer, der kan påvirke omkostningerne. En professionel elektriker kan hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger for din bolig og sikre, at dit elektriske system er sikkert og opdateret.

  Transient beskyttelse

  Det vil altid være en fordel at få monteret transientbeskyttelse i forbindelse med eltavle arbejde. Transientbeskyttelse modarbejder overspænding og impulser, således at dine elektriske systemer og anlæg er beskyttet.

  Der er både fordele ved transient beskyttelse for dig som privatperson og dig som erhvervsdrivende.

  Som privat boligejer gør det din bolig bedre rustet mod eventuelle elektriske forstyrrelser. Dine elektroniske apparater er samtidig bedre beskyttet mod pludselig strømsvigt, samt det mindsker brandfare og øger apparaternes levetid.

  Er du erhvervsdrivende, er der ligeså store fordele ved transient beskyttelse. Med transient beskyttelse opnår du en højere driftssikkerhed, hvilket minimere risikoen for at miste værdifuld data. Det er dog blevet lovpligtigt at være transientbeskyttet, og flere forsikringsselskaber kræver det i højere grad.

  Fælles er dog, at skulle et lyn slå ned i din bolig eller virksomhed, eller skulle spændet på elnettet være for stort, så er både din bolig og virksomhed bedre beskyttet mod skader deraf.

  Er du i tvivl om din eltavle trænger til at blive udskiftet eller om den er transientbeskyttet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer gerne forbi for at sikre og beskytte din bolig eller virksomhed har et velfungerende system.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   DØGNSERVICE - RING 24 TIMER I DØGNET

   Hvis du står i en situation hvor du har brug for akut hjælp, så tilbyder vi gerne at komme ud til dig døgnet rundt.

   Vores døgnservice gælder naturligvis alle typer af arbejdsopgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis uheldet er sket og hvis du akut har brug for vores hjælp.

   TEKNIQ´S garantiordning

   For at dække dig bedst muligt ind, hvis skaden skulle komme til at ske, så er vi medlem af TEKNIQ garantiordning.

   Det er yderst sjældent at det sker, men det kan ske og derfor vil vi gerne sikre os, at du som kunde er dækket garantimæssigt. Vi går meget op i, at vores kunder er 100% tilfredse, og derfor skal du ikke hæfte for en fejl, som vi har lavet, hvis dette skulle være tilfældet.

   Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt, så du ikke behøver at sidde inde med nogle bekymringer overhovedet. Det er vigtigt for os, at du er glad og tilfreds med slutresultatet.

   Logo

   Vi udfører autoriseret elarbejde gennem samarbejdspartner

   31 34 30 51