Eltavle skift

Professionel Eltavle skift - GENNEM Autoriseret samarbejdspartner JE EL teknik

Har du en eltavle af ældre dato, eller skal din eltavle udvides grundet udvidelse af bolig?

Hos Ohms-El sigter vi efter at finde den helt rette løsning til dig, det er uanset om du er privat person eller erhvervskunde. Kontakt os i dag, så kan vi finde den løsning der matcher dine behov og ønsker.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Professionel elektriker til dit eltavle skift

  Vores behov for strøm er steget og udvidet markant de seneste år. Produkter som elbiler, el støvsuger og mere funktionelle og moderne køkkener, gør at eltavlerne skal være større og mere tekniske. 

  Der kan være mange grunde til, at din eltavle skal skiftes eller placeres et andet sted. Måske er den gammel og dårligt fungerende. Måske skal i renovere og vil gerne flytte eltavlen.

  Hos Ohms-el har vi mange års erfaring indenfor elektriker faget, og vi sætter en ære i at udføre et solidt håndværk, uden du som kunde går på kompromis med kvaliteten eller lovkravene. Vi udfører vores arbejde gennem JE EL Teknik, som sikrer dig at du får en velfungerede eltavle.

  Vi har styr på alle reglerne når det kommer til eltavler, så du er i trygge hænder, når du bruger os til tjek, flytning eller udskiftning af din eltavle.

  Din eltavle sikre at hele dit hus har strøm, enten gennem sikringer eller gennem et relæ. Det er derfor vigtigt at din eltavle bliver serviceret regelmæssigt. Oplever du problemer med sikringer der springer eller strømmen går, så kan vi komme forbi og kigge nærmere på din nuværende eltavle.

  Få et uforpligtende tilbud på din eltavle i dag. Kontakt os på telefon 31 34 30 51 eller på mail ohs@ohms-el.dk, og hør hvordan.

  hvad koster det at skift en el tavle?

  Ønsker du at få udskiftet din gamle eltavle? Prisen afhænge alt efter din boligs størrelse, samt om du ønsker eltavle med eller uden målramme. Prisen på en udskiftning af eltavle kan varier alt fra 4.000kr til 12.000 kr. 

  Transient beskyttelse

  Det vil altid være en fordel at få monteret transientbeskyttelse i forbindelse med eltavle arbejde. Transientbeskyttelse modarbejder overspænding og impulser, således at dine elektriske systemer og anlæg er beskyttet.

  Der er både fordele ved transient beskyttelse for dig som privatperson og dig som erhvervsdrivende.

  Som privat boligejer gør det din bolig bedre rustet mod eventuelle elektriske forstyrrelser. Dine elektroniske apparater er samtidig bedre beskyttet mod pludselig strømsvigt, samt det mindsker brandfare og øger apparaternes levetid.

  Er du derimod erhvervsdrivende, er der ligeså store fordele ved transient beskyttelse. Med transient beskyttelse opnår du en højere driftssikkerhed, hvilket minimere risikoen for at miste værdifuld data. Det er dog blevet lovpligtigt at være transientbeskyttet, og flere forsikringsselskaber kræver det i højere grad.

  Fælles er dog, at skulle et lyn slå ned i din bolig eller virksomhed, eller skulle spændet på elnettet være for stort, så er både din bolig og virksomhed bedre beskyttet mod skader deraf.

  Er du i tvivl om din eltavle trænger til at blive udskiftet eller om den er transientbeskyttet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kommer gerne forbi for at sikre og beskytte din bolig eller virksomhed har et velfungerende system.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   DØGNSERVICE - RING 24 TIMER I DØGNET

   Hvis du står i en situation hvor du har brug for akut hjælp, så tilbyder vi gerne at komme ud til dig døgnet rundt.

   Vores døgnservice gælder naturligvis alle typer af arbejdsopgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis uheldet er sket og hvis du akut har brug for vores hjælp.

   TEKNIQ Garamti

   TEKNIQ garantiordning

   For at dække dig bedst muligt ind, hvis skaden skulle komme til at ske, så er vi medlem af TEKNIQ garantiordning.

   Det er yderst sjældent at det sker, men det kan ske og derfor vil vi gerne sikre os, at du som kunde er dækket garantimæssigt. Vi går meget op i, at vores kunder er 100% tilfredse, og derfor skal du ikke hæfte for en fejl, som vi har lavet, hvis dette skulle være tilfældet.

   Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt, så du ikke behøver at sidde inde med nogle bekymringer overhovedet. Det er vigtigt for os, at du er glad og tilfreds med slutresultatet.

   Kontakt os i dag

   Hos Ohms-El får du en pålidelig elektriker, som altid udfører arbejdet til perfektion.

   Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, uanset om opgaven er stor eller lille. Det betyder lige så meget for os, som det gør for dig, at du føler dig helt tryg, før du indgår en aftale med os.

   Hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du har nogle spørgsmål som du sidder inde med, så kan du kontakte os på tlf.: 31 34 30 51 eller via mail på ohs@ohms-el.dk.