Elektriker Roskilde

Har du brug for en autoriseret elektriker i Roskilde til at udføre din elektriker opgave? Så kan du med sikkerhed vælge os. Vi er medlem af Tekniq’s garantiordning og med vores næsten 10 års erfaring, er vi efterhånden godt etableret i branchen. Vi gør brug af de bedste redskaber på markedet så du kan få resultater i top kvalitet. Det gælder alle former for elektriker opgaver store som små. Kontakt os i dag og få hjælp til dit el-problem.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din lokale elektriker i Roskilde

  Når vi modtager en opgave fra en kunde, er vores arbejde bygget op efter vores fokuspunkter. Kvalitet, effektivitet, professionalisme og miljøbevidst. De 4 fokuspunkter er vores retningslinjer på vores arbejde og de resultater vi leverer. Vi vil være de bedste og give kunderne en god kundeoplevelse, derfor er vores forventninger til os selv høje, og opgaven er aldrig færdiggjort, før vi er 110% tilfredse.

  Vi vægter samarbejdet med vores kunder højt, da det er essentielt for at udføre et godt stykke arbejde, der passer til den individuelle kundes behov og ønsker. Vores ønske er at gøre det så nemt og smertefrit som overhoved muligt. Derfor er vi meget direkte og ligetil i vores kommutation og de aftaler vi laver. Som kunde hos os undgår du skjulte gebyrer og andre uønskede overraskelser. Kontakt os i dag og lad os blive din lokale elektriker i Roskilde.

  Din professionelle Elektriker i Roskilde

  Hos Ohms-el, mener vi at en god elektriker erfarer, lærer og udvikler sig løbende. Det handler om at effektivisere sit arbejde uden at gå ned på kvaliteten. Derfor efteruddanner vi os og holder os opdateret på de nyeste metoder og teknikker i branchen. 

  Vi er moderne og kan sørge for at du modtager et grundigt og effektivt stykke elektriker arbejde. Vores arbejde varierer meget, og vi har arbejdet med alt lige fra et enkelt lysinstallationsarbejde, til det helt store nybyggeri projekt hvor alt skulle laves fra bunden af.

  Uanset hvad omfanget af opgaven er, og om du henvender dig som privat eller erhverv, så kan vi sagtens være din elektriker i Roskilde.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Serviceydelser

   Vi kan klare samtlige elektriker opgaver for dig i Roskilde. Her er nogle af de ydelser vi har stor ekspertise i at arbejde med.

   Nybyggeri

   Industri

   Smarthome/IHC

   – Belysning

   – Energioptimering

   Selvom din specifikke opgave ikke er nævnt, er vi helt sikre på, at vores kompetencer strækker sig nok ud til at kunne udføre din opgave som du har brug for hjælp til. Kontakt os og så finder vi hurtigt ud af den mest optimale måde, at løse din el-opgave.

   ★★★★★

   Her er der plads til en god overskrift

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
   Face-Book logo
   Fornavn
   via Facebook

   ★★★★★

   Her er der plads til en god overskrift

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
   Goo gle Logo
   Fornavn
   via Google

   ★★★★★

   Her er der plads til en god overskrift

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
   Trustpilot stjerne
   Fornavn
   via Trustpilot

   Din sikkerhed

   Alle elektrikere har hver især nogle forskellige services og fordele de tilbyder. Men en ting alle elektrikere har tilfælles, er at de alle arbejder med elektricitet. Elektricitet kan være farligt for din sikkerhed, hvis det ikke bliver håndteret ordentligt.

    Derfor tager vi vores arbejde seriøst og sørger for kun at benytte redskaber og materialer af høj kvalitet, som sikrer dig et godt resultat og høj sikkerhed i dit hjem.

    En ulykke kan opstå når som helst, og det har vi selvfølgelig taget højde for. Derfor kan du kontakte os 24 timer i døgnet på 31 34 30 51, hvis du står og har brug for akut hjælp.

   En del af Valmi Group

   Vi er autoriserede igennem Valmi Group.

   Valmi