Smarthome / IHC specialist

Ohms el har flere års erfaring med alle former for elektriker arbejde. En af vores forcer er Smarthome eller bedre kendt som Intellegent House Concept (IHC). 

Det er et smart styringssystem i hjemmet, der kan mere end at tænde for fjernsynet, og det kan være med til at gøre din hverdag meget lettere.

Smarthome/IHC Specialist, er med til at gøre din hverdag meget nemmere, da du kan styre det meste fra din smartphone eller tablet.

Så skal du have installeret et smarthome eller har brug for en IHC specialist, så kan Ohms-el være behjælpelig. Kontakt os i dag, så finder vi en løsning der passer dig. 

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Smarthome / IHC specialist

  Med et smarthome kan du f.eks. tænde for lyset idet du sidder i bilen, tænde for radioen fra sofaen, tænde ovnen eller hvad du end måtte have af ønsker. Vi bruger kun de bedste materialer, så vores arbejde holder ved i mange år. 

  Den centrale controller er en af de vigtigste dele i et IHC-system. Derfor vælger vi, ligesom vores kunder, altid den bedste og mest kvalitetsbevidste leverandør, så det lever op til vores niveau.

  Hvordan bruger man Smarthome?

  Vi giver dig selvfølgelig en gennemgang og en manual med på hvordan systemet fungere.

  Dog er det til at finde ud af for de fleste, da vores verden er moderniseret. De fleste har en smartphone, de er komfortable med at benytte. Så hvis du ønsker at kunne låse døren op, tænde kaffemaskinen eller skrue op eller ned for varmen med din smartphone eller tablet, så er et smarthome det perfekte valg for dig.

  Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål eller tilføjelser til dit smarthome. Vi finder gerne en energivenlig og moderne løsning som passer til dine behov og ønsker.

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  Face-Book logo
  Fornavn
  via Facebook

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  Goo gle Logo
  Fornavn
  via Google

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  Trustpilot stjerne
  Fornavn
  via Trustpilot

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   TEKNIQ Garamti

   TEKNIQ´S garantiordning

   Gennem Valmi Group er vi medlem af TEKNIQ´S garantiordning. Det er vi for din skyld, da vi går meget op i at vores kunder er tilfredse.

   Vi laver heldigvis sjældent fejl, dog ved vi at det kan ske. Derfor giver det mening for os at sikre vores kunder, så I ikke skal hæfte for en fejl vi har begået.

   Du kan derfor med ro i sindet vælge Ohms-el til at installere dit Smarthome/IHC-system, og gøre din hverdag lettere.

   En del af Valmi Group

   Vi er autoriserede igennem Valmi Group.

   Valmi

   Kontakt os og hør mere om hvad vi kan gøre for dig!

   Hvis du ønsker at høre mere om hvad det er vi kan gøre for dig, og hvordan et smarthome kan gøre din hverdag meget nemmere.

   Kontakt os i dag ved at ringe på 31 34 30 51 eller skriv til os på ohs@ohms-el.dk, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hører fra dig!