Send besked

Pil logo

IHC OG SMARTHOME SPECIALIST​

IHC og Smarthome opsætning gennem autoriseret samarbejdspartner JE EL teknik

110% garanti

Igennem JE el teknik er vi medlem af TEKNIQ´S garantiordning

Døgnservice

Ring 24/7 alle ugens dage. Vi rykker akut ud

Erfaren elektriker

Du er sikret høj kvalitet, effektivitet og professionalisme

Indhent et tilbud her


  IHC den moderne løsning

  IHC er et intelligent styringssystem til hjemmet, og kan bruges til styring af varme, alarmsystem, styring af lys eller net basic. Du får her mulighed for, at styrer flere dele af dit hjem. 

  Med et smarthome kan du f.eks. tænde for lyset idet du sidder i bilen, tænde for radioen fra sofaen, tænde ovnen eller hvad du end måtte have af ønsker. Det er en nem og effektiv måde at energioptimere dit hjem på. 

  Vi bruger kun de bedste materialer, så vores arbejde holder ved i mange år. Den centrale controller er en af de vigtigste dele i et IHC-system. Derfor vælger vi, ligesom vores kunder, altid den bedste og mest kvalitetsbevidste leverandør, så det lever op til vores niveau.

  HVORDAN VIRKER ET SMARTHOME?​

  I takt med at vores verden er blevet mere og mere moderniseret, er vores forståelse for teknologi også forbedret. Derfor er det muligt for de fleste, at lære, hvordan et smarthome system fungere. 

  Ved at systemet er koblet op på din smartphone eller tablet, er det mere komfortabel for dig at benytte. Ønsker at kunne låse døren op, tænde kaffemaskinen eller skrue op eller ned for varmen med din smartphone eller tablet, så er et smarthome det perfekte valg for dig. 

  De fleste smarthome elinstallationer kobles op på din smartphone, hvor installationerne kan tale sammen på kryds og tværs. Det kan være en udfordring at danne sig det fulde overblik over alle disse nye installationer, derfor gør vi os umage med, at sætte dig ordentligt ind i systemet. 

  Har du allerede et system i forvejen, kobler vi det nye op på det gamle. Er dette dit første styringssystem, så hjælper vi dig gerne med installationen af controller, som samler alle dine styrringsenheder.

  Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål eller tilføjelser til dit smarthome. Vi finder gerne en energivenlig og moderne løsning som passer til dine behov og ønsker.

  IHC wireless

  Hos Ohms-el har vi beskæftiget os så meget med intelligente hjem, at vi ved, der nærmest ingen begrænsninger er. 

  Vi har meget erfaring med intelligente installationer i boligen, hvor det blandt andet er muligt for dig at overvåge vejret eller dit indeklima. På den måde kan du få den nødvendige information om, hvordan du skal opnå det bedst indeklima derhjemme. 

  Du får nemmere ved at regulere temperaturen i din bolig, hvor du dermed kan spare på både din varme -og elregning, da dit forbrug tilpasses efter dine behov. Det er også en god måde at sikre dig og dit hjem mod brand, indbrud eller vandspild fra utætte rør.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Spar på energien med intelligente løsninger

   Den investering du laver, når du vælger at installere intelligente løsninger i dit hjem, er hurtigt tjent hjem igen ved at du spare på din årlige el omkostninger. Med installering af selv få smarthome elementer, kan du spare markant på elforbruget. 

   Ikke kun til gavn for din pengepung, men også for miljøet på længere sigt. Det kan for eksempel være i form at en ventilationsanlæg, hvor du vælger hvilke tidspunkter på dagen, det gavner mest at den kører.

   Hos Ohms-el er du altid velkommen til at kontakte os, og høre mere om vore smarthome løsninger.

   DØGNSERVICE - RING 24 TIMER I DØGNET

   Hvis du står i en situation hvor du har brug for akut hjælp, så tilbyder vi gerne at komme ud til dig døgnet rundt.

   Vores døgnservice gælder naturligvis alle typer af arbejdsopgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis uheldet er sket og hvis du akut har brug for vores hjælp.

   TEKNIQ´S garantiordning

   Gennem JE el teknik er vi medlem af TEKNIQ´S garantiordning. Det er vi for din skyld, da vi går meget op i at vores kunder er tilfredse.

   Vi laver heldigvis sjældent fejl, dog ved vi at det kan ske. Derfor giver det mening for os at sikre vores kunder, så I ikke skal hæfte for en fejl vi har begået.

   Du kan derfor med ro i sindet vælge Ohms-el til at installere dit Smarthome/IHC-system, og gøre din hverdag lettere.

   Logo

   Vi udfører autoriseret elarbejde gennem samarbejdspartner

   31 34 30 51