IHC og Smarthome specialist

IHC og Smarthome opsætning gennem autoriseret samarbejdspartner JE EL teknik

Ohms-el har flere års erfaring med alle former for elektriker arbejde. En af vores spidskompetencer er installering af smarthomes, eller bedre kendt som Intelligent House Concept (IHC). 

Få et smarthome styringssystem derhjemme og gør din hverdag nemmere.

Skal du have installeret et smarthome eller skal du bruge en IHC-specialist, så kan Ohms-el hjælpe dig. 

Vi udfører alt vores el-arbejde gennem JE EL Teknik, som sikrer dig sikre og holdbare elinstallationer Kontakt os i dag, så kan vi finde en løsning der passer dig.

Indhent et tilbud


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  IHC styrring til en nemmere hverdag

  IHC er et intelligent styringssystem til hjemmet, og kan bruges til styring af varme, alarmsystem, styring af lys eller net basic. Du får her mulighed for, at styrer flere dele af dit hjem. 

  Med et smarthome kan du f.eks. tænde for lyset idet du sidder i bilen, tænde for radioen fra sofaen, tænde ovnen eller hvad du end måtte have af ønsker. Det er en nem og effektiv måde at energioptimere dit hjem på. 

  Vi bruger kun de bedste materialer, så vores arbejde holder ved i mange år. Den centrale controller er en af de vigtigste dele i et IHC-system. 

  Derfor vælger vi, ligesom vores kunder, altid den bedste og mest kvalitetsbevidste leverandør, så det lever op til vores niveau.

  Hvordan virker et smarthome?

  I takt med at vores verden er blevet mere og mere moderniseret, er vores forståelse for teknologi også forbedret. Derfor er det muligt for de fleste, at lære, hvordan et smarthome system fungere. 

  Ved at systemet er koblet op på din smartphone eller tablet, er det mere komfortabel for dig at benytte. 

  Ønsker at kunne låse døren op, tænde kaffemaskinen eller skrue op eller ned for varmen med din smartphone eller tablet, så er et smarthome det perfekte valg for dig. 

  Vi giver dig selvfølgelig en gennemgang og en manual med på hvordan systemet fungere.

  De fleste smarthome elinstallationer kobles op på din smartphone, hvor installationerne kan tale sammen på kryds og tværs. Det kan være en udfordring at danne sig det fulde overblik over alle disse nye installationer, derfor gør vi os umage med, at sætte dig ordentligt ind i systemet. 

  Har du allerede et system i forvejen, kobler vi det nye op på det gamle. Er dette dit første styringssystem, så hjælper vi dig gerne med installationen af controller, som samler alle dine styrringsenheder.

  Tøv ikke med at kontakte os hvis du har spørgsmål eller tilføjelser til dit smarthome. Vi finder gerne en energivenlig og moderne løsning som passer til dine behov og ønsker.

  IHC wireless

  Hos Ohms-el har vi beskæftiget os så meget med intelligente hjem, at vi ved, der nærmest ingen begrænsninger er. 

  Vi har meget erfaring med intelligente installationer i boligen, hvor det blandt andet er muligt for dig at overvåge vejret eller dit indeklima. 

  På den måde kan du få den nødvendige information om, hvordan du skal opnå det bedst indeklima derhjemme. 

  Du får nemmere ved at regulere temperaturen i din bolig, hvor du dermed kan spare på både din varme -og elregning, da dit forbrug tilpasses efter dine behov. 

  Det er også en god måde at sikre dig og dit hjem mod brand, indbrud eller vandspild fra utætte rør.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Spar på energien med intelligente løsninger

   Den investering du laver, når du vælger at installere intelligente løsninger i dit hjem, er hurtigt tjent hjem igen ved at du spare på din årlige el omkostninger. Med installering af selv få smarthome elementer, kan du spare markant på elforbruget. 

   Ikke kun til gavn for din pengepung, men også for miljøet på længere sigt. Det kan for eksempel være i form at en ventilationsanlæg, hvor du vælger hvilke tidspunkter på dagen, det gavner mest at den kører.

   Hos Ohms-el er du altid velkommen til at kontakte os, og høre mere om vore smarthome løsninger. Du kan kontakte os på telefon 31 34 30 51 eller på mailadressen ohs@ohms-el.dk.

   Praktisk smarthome information

   Beslutter du dig for, at optimere din bolig med smarthome installationer, er det vigtigt at du rådfører dig med en fagmand. Ellers kan du risikere at systemet installeres forkert, hvilket kan komme til at bruge unødvendig energi. 

   Du kan med fordel søge rådgivning hos en elektriker, der har erfaring og kendskab til installering af smart home systemer, således at systemet installeres korrekt og der hvor, det er nødvendigt for dig.

   TEKNIQ Garamti

   TEKNIQ´S GARANTIORDNING

   Gennem JE el teknik er vi medlem af TEKNIQ´S garantiordning. Det er vi for din skyld, da vi går meget op i at vores kunder er tilfredse.

   Vi laver heldigvis sjældent fejl, dog ved vi at det kan ske. Derfor giver det mening for os at sikre vores kunder, så I ikke skal hæfte for en fejl vi har begået.

   Du kan derfor med ro i sindet vælge Ohms-el til at installere dit Smarthome/IHC-system, og gøre din hverdag lettere.

   smarthome

   Kontakt os for installation af IHC system

   Vil du gerne kunne styre dit hjem med en fjernbetjening eller din telefon? Så hjælper vi gerne med rådgivning og installeringen af IHC. 

   Vi kan også hjælpe dig, hvis du blot ønsker mere information omkring dine IHC muligheder. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

   Kontakt os i dag ved at ringe på 31 34 30 51 eller skriv til os på ohs@ohms-el.dk, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hører fra dig!