el service

Professionel samarbejdspartner - Autoriseret elarbejde gennem JE EL teknik

Vi hos Ohms-el er din erfarne elektriker, som kan sikre at dine elinstallationer er i orden og korrekte installeret. Med udgangspunkt i vores mange års erfaring og utallige afsluttede opgaver, er vi blevet eksperter indenfor el service.
 
Vi tilbyder både el service til private og erhverv, og finder altid den løsning, der passer lige præcis til dig. Har du en installation, der trænger til syn eller som er forældet? Kontakt os i dag, så hjælper vi dig med professionel el service.       

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  El service med høje standarder

  Hos Ohms-el er der ikke nogen opgave, der er for stor eller for lille. Vi løser også alle typer af installations-, rådgivning og projekteringsopgaver inden for nybyg, renovering, tilbygning og ombygninger. Vi kan udføre kompetent og kvalitetsbevidst elektriker arbejde i boliger, på kontorer og i industri områder. 
   
  Vi fungere både som vores kunders faste hus elektriker, samt med at vi også påtager os af nye kunde opgaver. Uanset hvor du måtte befinde dig, så kan vi løse dagligdagens opgaver indenfor el, nemt, hurtigt og effektivt. Står du med en hasteopgave, af større eller mindre karakter, så kan vi også hjælpe med dette, da vi har døgnservice året rundt. 
   

  Ohms-el står altid til rådighed for dig, der mangler en elektriker, med autorisation gennem JE EL Teknik. Som din lokale elektriker, kører vi ud i Storkøbenhavn, Nordsjælland og omegn, vi dækker faktisk det meste af Sjælland. 

  Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan ringe på telefon 31 34 30 51  eller skrive en mail på ohs@ohms-el.dk

  Hvordan fungerer elservice?

  El-service omfatter en bred vifte af elektriker ydelser, der sigter mod at sikre, at dine elinstallationer fungerer korrekt og sikkert. El-service kan omfatte alt fra installation og reparation af elektriske systemer, fejlfinding, sikringsudskiftning, til syn og godkendelse af eksisterende installationer.

  Når du kontakter Ohms-el for el-service, vil vores erfarne elektrikere først foretage en grundig vurdering af dine aktuelle elinstallationer og behov. Herefter vil vi udarbejde en omfattende plan for de nødvendige arbejder og foreslå den mest optimale løsning.

  Vi vil også give dig en detaljeret forklaring på de forskellige processer og materialer, der vil blive brugt under arbejdet. Vi vil altid være transparente i vores arbejdsmetoder og priser, så du kan være sikker på at få en professionel el-serviceoplevelse med Ohms-el.

  lamper
  vinduer

  Hvornår skal jeg bruge el service?

  Du skal bruge elservice, når du oplever problemer med din elektriske installation eller har brug for at få udført vedligeholdelse på den. Det er vigtigt at huske på, at el-service også kan være nødvendigt i forbindelse med nyinstallationer af el i hjemmet eller virksomheden. 

  Det er altid en god idé at kontakte en professionel elektriker, når du har brug for el-service, da de har ekspertisen til at identificere og løse eventuelle problemer og sikre, at installationen er sikker og opfylder gældende standarder og regler.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   fordele med el service

   El-service har mange fordele, herunder:

   1. Forbedret sikkerhed: El service kan hjælpe med at identificere og løse eventuelle sikkerhedsrisici i dit hjem eller virksomhed. Det kan også reducere risikoen for elektrisk brand.

   2. Øget energieffektivitet: Installere og reparere enheder, der kan hjælpe med at reducere energiforbruget, hvilket kan føre til lavere energiregninger.

   3. Forbedret pålidelighed: Ved at få regelmæssig el service kan du forhindre uventede udfald og sikre, at dine elektriske apparater fungerer korrekt.

   4. Overholdelse af lovgivning: El service kan hjælpe med at sikre, at dit elektriske system opfylder alle relevante love og forskrifter.

   5. Forbedret værdi af ejendommen: Hvis du planlægger at sælge dit hjem eller din virksomhed, kan en dokumenteret historie af regelmæssig el-service øge værdien af ejendommen.

   Elservice kan hjælpe med at forbedre sikkerhed, energieffektivitet, pålidelighed, lovgivningsmæssig overholdelse og værdi af din ejendom. Hvis du ønsker at nyde disse fordele og mere til, så kan du kontakte Ohms-el for professionel el-service i dag.

   Vi sidder klar til at lytte til dine behov, undersøge din elektriske installation og give dig den bedste løsning, der passer til dine behov og budget. 

   Med vores ekspertise og erfaring kan du være sikker på, at dit el-system vil være sikkert, pålideligt og effektivt, så du kan have ro i sindet. Kontakt os i dag for at få en skræddersyet el-service og oplev forskellen.

    

   smarthome tablet

   Få professionel el service

   Hos Ohms-el kan vi klare en variation af opgaver indenfor el service. Det kan både være at dine nuværende er ved at være gamle, eller at der er kommet elinstallationerne er blevet skadet.

   Når der opstår fejl på dine elinstallationer, er de ofte sværere at se, dog kan risiciene være rigtig farlige og i værste fald medføre stor brandrisiko.

   Beskadigede eller gamle elinstallationer kan også medføre høje omkostninger i form af afbrydelse eller et højt elforbrug.

   Nedenfor kan se et udpluk af de typer af el service vi tilbyder:
   Står din opgave ikke på listen? Bare rolig, dette er kun en brøkdel af, hvad vi kan indenfor elektriker faget. Du kan altid kontakte os, og sammen kan finde den rette løsning til netop dig.

   DØGNSERVICE - RING 24 TIMER I DØGNET

   Vi forstår, at elektriske problemer kan opstå på de mest uventede tidspunkter. Derfor tilbyder vi også døgnservice, hvor vores elektrikere står klar til at hjælpe dig, uanset tidspunktet på døgnet.

   Med vores døgnservice kan du være sikker på, at dine elektriske problemer vil blive håndteret hurtigt og effektivt, så du kan få din hverdag tilbage på sporet. Ring til os 24 timer i døgnet, og vi vil tage os af dit problem med det samme.

   smarthome
   elektriker
   TEKNIQ Garamti

   TEKNIQ garantiordning

   For at dække dig bedst muligt ind, hvis skaden skulle komme til at ske, så er vi medlem af TEKNIQ garantiordning.

   Det er yderst sjældent at det sker, men det kan ske og derfor vil vi gerne sikre os, at du som kunde er dækket garantimæssigt. 

   Vi går meget op i, at vores kunder er 100% tilfredse, og derfor skal du ikke hæfte for en fejl, som vi har lavet, hvis dette skulle være tilfældet.

   Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt, så du ikke behøver at sidde inde med nogle bekymringer overhovedet. Det er vigtigt for os, at du er glad og tilfreds med slutresultatet.

   Kontakt os i dag

   Står du og mangler en elektriker? Med autorisation gennem JE EL Teknik, har vi både kompetencerne og ekspertisen i orden.

   Kontakt os i dag og få el-service til din ejendom. Ring til os på vores telefonlinje, så hjælper vi dig med det samme. Oplev forskellen med Ohms-el og få et sikkert, pålideligt og effektivt el-system.