Send besked

Pil logo

Elektriker Korsør

Bor du i Korsør, og leder du efter den helt rigtige elektriker, til at udføre autoriseret el-arbejde med autorisation gennem vores samarbejdspartner JE EL Teknik, så er du vi din rette partner.
Kontakt os i dag og få hjælp til dit el-problem.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din lokale elektriker i Korsør

  Som din lokale elektriker i Korsør, har vi flere års erfaring i branchen med alt el-arbejde, hvor vi derfor har stiftet bekendtskab med stort set alle størrelser af el-opgaver. Uanset om du ønsker nye elinstallationer, renovering af gamle elinstallationer, et el tjek eller det helt fjerde, så står vi klar til at hjælpe dig! 
   

  Vi er uddannede elektrikere med autorisation gennem vores samarbejdspartner JE EL Teknik, og har ekspertise med elinstallationer i forbindelse med renoveringer, ombygninger og nybyggerier. Vi kan derfor udføre el-arbejde til både private, erhverv og industri kunder i alle størrelser. 

  Vores store erfaring indenfor el-arbejde, giver os mulighed for at udføre arbejdet til perfektion og i højeste kvalitet. Som din lokale elektriker i Korsør er du i trygge hænder. 

  Autoriseret el-arbejde gennem JE EL Teknik

  Som din elektriker i Korsør eller Næstved, er det vores første prioritet at løse din opgave korrekt efter loven. I forbindelse med en lang række elinstallationer er det lovpligtigt at anvende en elektriker med autorisation gennem samarbejdspartner JE El Teknik. I følge den danske lov skal dine elinstallationer være korrekt installeret. 

  Du skal blandt andet anvende en autoriseret elektriker til opgaver som nye installationer, udvidelse af eksisterende installationer, el tjek, elektricitet i et vådrum, montering af nye stikkontakter mm. Med Ohms-el er du sikker på at modtage kvalitetsbevidste resultater, du vil få glæde af.

  Anvender du ikke en autoriseret elektriker, er der risiko for at forsikringer træder ud af kraft. Ved brug af en autoriseret elektriker vil du være sikker på, at dine elinstallationer er forsvarligt og sikkert udført. 

  Anvender du ikke en autoriseret elektriker, er der risiko for at forsikringer træder ud af kraft. Ved brug af en autoriseret elektriker vil du være sikker på, at dine elinstallationer er forsvarligt og sikkert udført. 

  Som din lokale elektriker i Korsør udfører vi arbejdet, så det fremstår pænt og nøjagtigt, og så imødekommer vi dine ønsker og behov.

  Vi har det helt rigtige værktøj og udstyr, så vi kan måle at alt er som det skal være, inden vi slipper den enkelte opgave. 

  Med Ohms-el som din samarbejdspartner, planlægger og udfører vi vores arbejde efter bogen, så du ikke skal bekymre dig om processen. Vi arbejder ud fra at levere resultater til topkvalitet med stor sikkerhed.
   
  Dertil har du altid mulighed for at kontakte os, hvis der er noget som helst, som volder dig problemer. Du kan kontakte os 24 timer i døgnet!

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Fordele ved at vælge Ohms-El

   Hos Ohms-el er du vores første prioritet. Vores største motivationsfaktor består af at gøre vores kunder glade og tilfredse med vores arbejde. Herunder kan du læse mere om, hvad vi gør for at skabe den bedste kundeservice.

   Vi har døgnservice, hvilket vil sige, at du kan kontakte os 24 timer i døgnet. Vi er klar over, at der vil være situationer som er mere akutte, og det er derfor vigtigt, at du altid kan få fat på os. Du kan kontakte os på telefon 31 34 30 51.

   Det er utrolig vigtigt, at du føler dig tryg gennem hele processen, og derfor er vi medlem af TEKNIQ’S garantiordning. Du vil altså være dækket ind af en garantiordning, og du kan derfor være helt uden bekymringer. 

   Vi er bevidste om, hvor vigtigt det er at kunne stole på sin fagmand. Vores kompetencer og ekspertise indenfor el-branchen, giver os mulighed for at udføre el-opgaver i højeste kvalitet. Vi udfører et arbejde med fokus nøjagtighed, perfektion og effektivitet. Vi tilbyder gode og retfærdige priser og så overholder vi altid vores aftale – både når det kommer til pris, tid og deadlines. 

   Som din lokale elektriker i Korsør med autoriseret samarbejdspartner JE EL Teknik, sørger vi for at holde tæt dialog og skabe en gennemsigtig kommunikation, gennem hele forløbet. Vi lytter til dine ønsker og behov og sørger for at imødekomme dem.

   Garanti for sikkert el-arbejde

   Når du skal bruge en elektriker i Ringsted, er det vigtigt, at du er tryg ved det firma du ønsker, skal hjælpe dig. Hos Ohms-el kan du være sikker på, at din opgave bliver løst korrekt efter lovgivningen. Vi er stolte af at være medlem af Tekniq’s garantiordning, som sikrer du mod fejl og mangler. 

   Selvom vi med vores næsten 10 års erfaring sjældent laver fejl, gør det ikke noget at have et sikkerheds net. Vi anvender udelukkende de bedste materialer og værktøjer af den højeste kvalitet. Kontakt os allerede i dag og få et tilbud.

   Uanset hvilke elektriker du forhører dig hos, vil de hver især have unikke services og eller fordele hos dem. Én ting har alle elektriker firma tilfældes. De arbejder alle med strøm og elektricitet. Varetages denne type arbejde ikke korrekt, kan det være yderst farligt. 

   Opdager du en fejl eller skade ved en af dine installationer, er det derfor vigtigt at du kontakter et elektriker firma hurtigst muligt. Som et erfarent elektriker firma anvender vi kun sikkerhedsgodkendte værktøjer og materialer. Uanset hvornår du opdager skaden, kan du kontakte os 24 timer i døgnet.

   Kontakt din lokale elektriker i Korsør

   Har du brug for en elektriker i Korsør med autorisation gennem JE EL Teknik, så tag endelig fat i os. Uanset hvor kompleks din opgave er, så hjælper vi gerne med at udføre opgaven. Ønsker du yderligere information, så er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os. 

   Du kan kontakte os mandag til fredag kl. 07.30-16.00. Er der tale om et mere akut problem, kan du selvfølgelig ringe 24 timer i døgnet. Du kan kontakte os på nummeret 31 34 30 51. Du kan ligeledes kontakte os i kontaktformularen eller på mail ohs@ohms-el.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

   Logo

   Vi udfører autoriseret elarbejde gennem samarbejdspartner

   31 34 30 51