Elektriker til energioptimering

Professionel energioptimering - Autorisret el-arbejde gennem JE EL teknik

Vi er din erfarne elektriker, der kan sørge for energioptimerende løsninger. Efter utallige el-opgaver er vi blevet eksperter inden for energioptimering af forældet elinstallationer, som sluger energi.

Når du energioptimere kan du nemt og enkelt opnå store besparelser på energi – til gavn for din økonomi og resten af miljøet.

Så skal du bruge hjælp til energioptimering, så kan vi hjælpe dig med at finde en effektiv løsning der passer dig!

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Energioptimering - din vej til en billigere elregning

  Når du vælger at energioptimere din bolig, er det både godt for dig selv og for vores miljø. Du kan nemlig opnå større økonomiske besparelser, når brugen af energi mindskes.

  Hos Ohms-el tilbyder vi alle former for energioptimering, både i hus, lejlighed og andre typer bygninger. Så står du med et ønske om at energioptimere, og har brug for en erfaren og kompetent elektriker, så er du havnet det helt rigtige sted.

  Vi sætter en ære i at give vores kunder en god og tryg oplevelse, hvor kvalitet og kommunikation er i centrum.

  Vi kan blandt andet rådgive dig om følgende energioptimerende løsninger:
  Er du ikke helt sikker på, hvilken løsning der er bedst for dig, så tag en uforpligtende snak med os og få vejledning til at finde den rette løsning for dig.

  Hvad er energioptimering?

  I al enkelthed betyder energioptimering at spare på energien. Vi ser ofte i ældre bygninger at isoleringen er dårlig, døre og vinduer er af ældre dato, samt et varmanlæg der ikke fungerer optimalt. 

  Dette giver en elektriker gode muligheder for at energioptimere din bolig.
  Når de elinstallationer, som suger alt energien, bliver skiftet, kan der på den lange bande være mange penge at spare. Samtidig får du også skåret en stor del af dit CO2-udslip ned, da elinstallationerne bruger færre ressourcer.

  Du kender nok til en af de helt store energisluger, nemlig opvarmning med oliefyr. Den bruger mange unødvendige ressourcer og penge, som du kan undgå ved at skifte den ud, med, for eksempel, en varmepumpe. 

  Er du ikke helt klar til den store tur, så kan små tiltag tiltag med lys, elektrisk udstyr, såsom fjernsyn, kaffemaskine og computer, samt dit ventilationssystem, også fungere som energioptimerende løsninger.

  Du har et hav af muligheder, når det kommer til at energioptimere. Vi hos Ohms-el kan vejlede dig til, hvilken energioptimerende løsning, der passer bedst til dig og dit hjem. 

  Du er altid sikret at være i trygge, kompetente hænder, der har styr på hvad de laver. Vi hjælper dig med at investere i energioptimering. Det er vigtigt at huske at selvom udgifterne er store til at starte med, så tjener de sig hurtigt ind.

  Kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan hjælpe dig, med at energioptimere din bolig. Ring til os på 31 34 30 51 eller udfyld vores kontaktformular.

  Fordele ved energioptimering

  Der flere fordele ved at have et hjem, der er energioptimeret. Det er også blevet en større prioritet blandt privat personer og virksomheder.
  Det er nem måde for dig, at sparre penge på. Derudover sparer du også planeten for større belastning i forbindelse med dannelse af strøm og energi.

  Den bedste måde at energioptimere på, er ved at udskifte de apparater og udstyr, som ikke længere er energibesparende, til løsninger som er energibesparende. Der er heldigvis kommet mange flere moderne løsninger, der er energibesparende. 

  Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rette løsning til dig, hvor du både får sparet din pengepung og miljøet, for unødvendige omkostninger.

  Vi har mange års erfaring og ekspertise indenfor el løsninger, hvortil du kan forvente løsninger, der er kvalitetssikret og skræddersyet til dine ønsker og behov.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   ENERGIOPTIMERING AF HUS ​

   Med energikrisen og de høje prisstigninger på el, kan det være en fordel at minimere din varmeregning og dine energiomkostninger. Når du energioptimere bliver dit energiforbrug nemlig reduceret ved at have skiftet til forbedret og energieffektive løsninger.

   Når vi udføre elektrikerarbejde med fokus på energioptimering, er der nogle tydelige steder for os at starte. Det kan blandt andet være ved at udskifte de almindelige pærer til LED-pærer, som er energirigtige da de bruger mindre watt. 

   Derudover kan det også være en fordel at installere intelligent lysstyring, så ingen i familien kan efterlade et tændt lys og dermed brænde unødvendig energi af.

   Et andet sted at energioptimere, er ved at udskifte dine vinduer til lavenergivinduer. Her minimere du risikoen for at varmen siver ud gennem utætte vinduer, hvilket ofte resultere i at du skal bruge yderligere ressourcer på, at holde dit hjem varmt. På den måde får du reduceret dit energiforbrug.

   Hos Ohms-el tilbyder vi professionelt sparring og rådgivning af energioptimerende løsninger, som passer til netop dig og dine behov. Vi har løst massevis af elektriker opgaver gennem årerne, og afsluttet opgaver med glade og tilfredse kunder.

   Skal vi stå for din energioptimering?

   Føler du at du bruger for mange penge på energi i dit hjem? Eller er du blevet nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med at blive mere grøn? Så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig. 

   Hos os er der ingen opgave, som er for stor eller for lille, og vi tager gerne en uforpligtende snak om dine ønsker omkring energioptimering. Ønsker du mere information, så er du altid velkommen til at kontakte os.

   Ønsker du mere information, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon  31 34 30 51 eller via mail på ohs@ohms-el.dk, eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder og til at høre fra dig. 

   DØGNSERVICE - RING 24 TIMER I DØGNET

   Hvis du står i en situation hvor du har brug for akut hjælp, så tilbyder vi gerne at komme ud til dig døgnet rundt.

   Vores døgnservice gælder naturligvis alle typer af arbejdsopgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis uheldet er sket og hvis du akut har brug for vores hjælp.

   TEKNIQ Garamti

   TEKNIQ´S garantiordning

   For at dække dig bedst muligt ind, hvis skaden skulle komme til at ske, så er vi medlem af TEKNIQ´S garantiordning gennem JE el teknik.

   Det er yderst sjældent at det sker, men det kan ske og derfor vil vi gerne sikre os, at du som kunde er dækket garantimæssigt. Vi går meget op i, at vores kunder er 100% tilfredse, og derfor skal du ikke hæfte for en fejl, som vi har lavet, hvis dette skulle være tilfældet.

   Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt, så du ikke behøver at sidde inde med nogle bekymringer overhovedet. Det er vigtigt for os, at du er glad og tilfreds med slutresultatet.