Send besked

Pil logo

Elektriker København

Lad os tage af dine el-installationer! Vi garanterer at du altid får udført et arbejde i høj kvalitet! 

Indhent et tilbud


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din lokale elektriker i København

  Hvis du leder efter en professionel elektriker i København, behøver du ikke at lede længere! Hos os tilbyder vi en bred vifte af elektriske services til både private og virksomheder.

  Vi er specialiserede i installation, reparation og vedligeholdelse af el-systemer, og vi er stolte af at have mange tilfredse kunder i hele København.

  Vi overholder altid alle sikkerhedsstandarder og bruger kun de bedste materialer og udstyr for at sikre, at vores arbejde er af højeste kvalitet. Med åbent døgnet rundt kan du altid stole på, at vi er til rådighed, når du har brug for os.

  Hvorfor vælge os som din elektriker i København?

  Der er flere fordele ved at vælge os som din lokale elektriker i København, til din næste el-opgave.

  Vi tilbyder autoriseret el-arbejde gennem vores samarbejdspartner JE EL TEKNIK.

  Hos os er du garanteret et arbejde i topkvalitet. Vi forlader ikke stedet, før at du er fuld tilfreds med resultatet. Skulle der mod al forventning opstå fejl og mangler, retter vi dem op hurtigst muligt

  Vores arbejde udføres altid af højeste kvalitet – og vi lever altid op til gældende lovkrav og standarder. På den måde er du altid sikret, at dit arbejde udføres i en tilfredsstillende og høj kvalitet.

  Vi tilbyder kvalitets el-service til en god og konkurrencedygtig pris.

  Er uheldet ude? Så kan du heldigvis kontakte os alle timer på døgnet – så kommer vi ud hurtigst muligt.

  Vi tilpasser altid altid vores planer og tider ud fra dine specifikke behov.

  Hos os er kommunikationen en vigtig del af arbejdet. Vi ønsker, at du altid er med på hvilket specifikt arbejde der udføres, og hvornår. Det er vigtigt for os, at du er tryg gennem hele processen. Du kan stole på os.

  Vælg os som din lokale elektriker i København – så er du sikret en effektiv og professionel service. Vi hjælper med alle opgaver i København, uanset størrelse.

  Vi tilbyder vores service til både privat og erhverv. Kontakt os allerede i dag, og hør mere om, hvad en elektriker i København kan gøre for netop dig

  Elektriker i København pris

  Har du brug for en elektriker i København? Vi giver gerne en konkurrencedygtig, uforpligtende og gratis tilbud på opgaven. Vi garanterer at du altid får et resultat, hvor at kvaliteten er i højsædet. 

  Uanset hvilken el-opgave du ønsker udført, klarer vores elektrikere i København jobbet. Med stor erfaring i branchen, sikrer vi dig en effektiv og professionel service, til en pris, der er til at forstå. Vi tilbyder alle former for el-opgaver til private og erhverv. 

  Du kan kontakte os via. mail, telefon eller vores kontaktformular her på siden – så vender vi tilbage hurtigst muligt indenfor 24 timer med en god og konkurrencedygtig pris på din el-opgave i København. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Forskellige former for el-arbejde i København

  Vi tilbyder en bred vifte af elektriker arbejde i København, til både privat og erhvervsvirksomheder. Uanset om du skal have lavet almindelig el-service eller har brug for akut døgnservice, så står vores elektrikere i København klar til at rykke ud.
  Med knap 10 år i branchen, har vi efterhånden stor erfaring med langt de fleste el-opgaver. Ydelser vores indebærer b.la.

  Er din ønskede opgave ikke nævnt, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tilbyder og er specialiserede i alt inden for el-arbejde, og har med næsten med garanti allerede udført en lignende opgave før. 

  Din garanti for el-arbejde i højeste kvalitet

  Vi er medlem af TEKNIQ’s garantiordning. Det betyder, at alle arbejdsopgaver vores elektrikere i København udfører, vil garantien dække alle udgifter til reparationer, der mod forventning kunne ske, som følge af fejl og mangler af arbejdet, helt op til 150.000 kr.

  Vores garantiordning er et kvalitetsstempel, og medfører kvalitetssikring og en tryghed for dig, i forbindelse med udførelsen af dit næste elektriske arbejde. 

  Skulle der opstå det mindste problem med vores udførte arbejde, står vi klar til at løse det hurtigst muligt.
  Hos os er kunden altid i fokus, og vores arbejde er ikke færdigt, før at du er 100% tilfreds med resultatet.

  **Garantiordningen dækker ikke i sager, hvor der klages over elinstallationsrapporter*

  Elektriker døgnservice

  Få hurtig hjælp døgnet rundt i København.

  Når uheldet er ude, er det vigtigt at få hjælp med det samme. Hvis du lader skaden stå ubehandlet, kan du risikere yderligere skader på din bygning, og det kan blive en dyr og omfattende oplevelse. 

  Derfor står vi som din erfarne elektriker i København tilgængelige døgnet rundt for at tage sig af enhver akut el-opgave. Uanset hvornår du har brug for det, kan du stole på vores professionelle service. Kontakt os nu, og lad os hjælpe dig!

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Kontakt os i dag

   Få professionel og pålidelig hjælp til din næste elektrikeropgave. Vores eksperter har stor erfaring, så du kan være sikker på, at opgaven bliver udført effektivt og sikkert. 

   Vi er stolte af vores høje kvalitet og kompetente service, og vi vil gerne hjælpe dig. Så hvorfor vente? Ring til os i dag og hør mere om, hvordan vi kan imødekomme dine behov.

   Logo

   Vi udfører autoriseret elarbejde gennem samarbejdspartner

   31 34 30 51