Elektriker Solrød Strand

Som din elektriker i Solrød Strand, er det vores første, og største, prioritet at løse dine opgaver korrekt og forsvarligt. Elektriske installationer kan nemlig være farlige for alle i husstanden, og det er derfor vigtigt at der ikke er fejl eller skader. Med Ohms-el er du sikker på resultater, der er sikre og som virker.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din lokale elektriker i Solrød Strand

  Når du vælger Ohms-el om at være din elektriker i Solrød Strand, planlægger og udfører vi vores arbejde på forskellige fokuspunkter. Disse er kvalitet, professionalisme, effektivitet og miljøbevidsthed. Disse fire punkter danner vores rammer og retningslinjer på både det arbejde vi udfører, og de resultater vi skaber. 

  Vi har et brændende ønske om at være den bedste elektriker i Solrød Strand, og derfor går vi altid de ekstra skridt det kræver, at give dig den bedste oplevelse og service. Vores forventninger til os selv er derfor tårnhøje, og vi leverer aldrig middelmådige eller halvfærdige løsninger. Og vi forlader dig først når alt fungerer, og du er 100 procent tilfreds med vores resultat.

  Som din lokale elektriker i Solrød Strand, vægter vi samarbejde og kommunikation med vores kunder utrolig højt. Gennem årene har vi nemlig erfaret, at de bedste resultater opstår når begge parter forstår hinanden. Derfor baserer vi altid vores arbejde på dine ønsker, behov og tanker. Derfor er vi også klare i både vores kommunikation og vores aftaler. 

  Vi tror ikke på uforudsete og uønskede gebyrer. Derfor gør vi alt hvad vi kan, for at gennemgå alle aspekter af din opgave, før vi begynder vores arbejde. med os som din elektriker i Solrød Strand, bliver dit problem løs effektivt og korrekt, og du vil modtage resultater der vil være holdbare.

  Et moderne elektriker firma

  Hos Ohms-el har vi gennem tiden arbejdet med stort set alle opgaver og områder af elektrikerfaget. Dog mener vi, at der altid er mulighed for at forbedrer sig. Som din elektriker i Solrød Strand, søger vi altid efter nye udfordringer og muligheder for at lærer og udvikle os. 

  Vores konstante behov for at forbedre os selv sikrer at vi kan følge med i fagets udvikling, og at vores resultater og arbejdes kvalitet altid bliver højere. Vi efteruddanner os løbende, og sørger aktivt for at implementere de nyeste metoder, teknikker og værktøjer i vores arbejde.

  Da vi varetager og løser mange forskellige opgaver, er det vigtigt at vi kan håndtere alle arbejdsområder. Uanset om du har et behov for en lysinstallation, eller skal have hjælp til et større byggeri, er du med os som din elektriker i Solrød Strand sikker på at din opgave er i trygge hænder.

  Garanti for kvalitet

  Når du skal bruge en elektriker i Solrød Strand, er det vigtigt, at du er tryg ved det firma du ønsker, skal hjælpe dig. Og hos Ohms-el kan du være sikker på, at din opgave bliver løst korrekt. Dog behøver du ikke bare tage vores ord for det. Vi er stolte af at være medlem af Tekniq´s garantiordning.

  Og selvom vi med vores næsten 10 års erfaring sjældent laver fejl, gør det ikke noget at have et sikkerheds net. Vi anvender udelukkende de bedste materialer og værktøjer af højeste kvalitet. Kontakt os allerede i dag og få et tilbud.

  Uanset hvilke elektriker du forhører dig hos, vil de hver især have unikke services og eller fordele hos dem. Én ting har alle elektriker firma tilfældes. De arbejder alle med strøm og elektricitet. Varetages denne type arbejde ikke korrekt, kan det være yderst farligt. 

  Opdager du en fejl eller skade ved en af dine installationer, er det derfor vigtigt at du kontakter et elektriker firma hurtigst muligt. Derfor arbejder vi kun med sikkerhedsgodkendte værktøjer og materialer. Uanset hvornår du opdager skaden, kan du kontakte os 24 timer i døgnet

  Vi kan tilbyde:

  Vi kan som din elektriker i Solrød Strand løse alle opgaver. For at hjælpe dig med at danne et overblik over præcist hvad vi kan hjælpe med, har vi samlet nogle af de opgaver vi oftest bliver bedst om hjælp til at udføre.

  Selvom din specifikke opgave ikke er nævnt, er vi helt sikre på, at vores kompetencer strækker sig nok ud til at kunne udføre din opgave som du har brug for hjælp til. Kontakt os og fortæl om din opgave. Sammen finder vi den rette løsning til dig.

  Nybyggeri

  Industri

  Smarthome/IHC

  – Belysning

  – Energioptimering

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Kontakt os i dag

   Har du brug for en elektrikers hjælp til at løse en opgave, kan prisen variere meget. Som alle andre håndværkerfag ændres din elektriker pris afhængegigt af din opgaves størrelse og kompleksitet. Dog skal du altid være sikke på to ting. Høj kvalitet og konkurrence stærke priser. Er du nysgerrig efter at høre hvad vi kan gøre for dig og din elektrikeropgave i Solrød Strand, så kontakt os på mail ohs@ohms-el.dk, eller ringe til os på 31 34 30 51, eller ved at udfylde vores formular. Vi finder en løsning der passer perfekt til dig.  

   ★★★★★

   Her er der plads til en god overskrift

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
   Face-Book logo
   Fornavn
   via Facebook

   ★★★★★

   Her er der plads til en god overskrift

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
   Goo gle Logo
   Fornavn
   via Google

   ★★★★★

   Her er der plads til en god overskrift

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
   Trustpilot stjerne
   Fornavn
   via Trustpilot

   DØGNSERVICE - RING 24 TIMER I DØGNET

   Hvis du står i en situation hvor du har brug for akut hjælp, så tilbyder vi gerne at komme ud til dig døgnet rundt.

   Vores døgnservice gælder naturligvis alle typer af arbejdsopgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis uheldet er sket og hvis du akut har brug for vores hjælp.

   En del af Valmi Group

   Vi er autoriserede igennem Valmi Group.

   Valmi