Send besked

Pil logo

Elektriker Ringsted

Har du brug for en elektriker i Ringsted med autorisation via JE EL Teknik, kan vi udføre enhver opgave. Kontakt os i dag og få hjælp til dit el-problem.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din elektriker i Ringsted

  Som din elektriker i Ringsted med autorisation gennem JE EL Teknik, er det vores første prioritet at løse din opgave korrekt efter loven. Elektriske installationer kan nemlig være farlige for alle i husstanden, og det er derfor vigtigt at der ikke laves fejl eller skader. Med Ohms-el er du sikker på at modtage kvalitetsbevidste resultater, du vil få glæde af. 

  Med Ohms-el som din samarbejdspartner, planlægger og udfører vi vores arbejde efter bogen, så du ikke skal bekymre dig om processen. Vi arbejder ud fra at levere resultater til topkvalitet med stor sikkerhed. Vi stræber efter at være den bedste og mest foretrukne elektriker i Ringsted, og derfor går vi altid den ekstra meter, for at give dig den bedste oplevelse og service. 

  Med vores høje standarder leverer vi aldrig middelmådige eller halvfærdige løsninger. Vi sørger får at du får et velfungerede resultat, du vil blive 100% glad for. Som din lokale elektriker i Ringsted, vægter vi et godt samarbejde og kommunikation med vores kunder utrolig højt. 

  Gennem årene har vi nemlig erfaret, at de bedste resultater, opstår når begge parter forstår hinanden. Derfor baserer vi altid vores arbejde på dine ønsker, behov og tanker. Derfor er vi også klare i både vores kommunikation og vores aftaler. 

  Det sikrer dig mod uforudsete og uønskede gebyrer. Derfor gør vi alt hvad vi kan, for at gennemgå alle aspekter af din opgave, før vi begynder vores arbejde. Ønsker du effektivt elektriker arbejde, så kontakt os allerede i dag.

  Et erfarent elektriker firma

  Hos Ohms-el har vi gennem tiden arbejdet med mange forskellige opgaver inden for elektrikerfaget. Dog mener vi, at der altid er mulighed for at forbedrer sig. Som din elektriker i Ringsted og Slagelse, søger vi altid efter nye udfordringer og muligheder for at udvikle os endnu mere. 

  Vi efteruddanner os løbende, og sørger aktivt for at implementere de nyeste metoder, teknikker og værktøjer i vores arbejde. Det sikrer dig som kunde resultater, som går udover det forventet.

  Da vi varetager og løser mange forskellige opgaver, er det vigtigt at vi kan håndtere alle arbejdsområder. Uanset om du har et behov for en lysinstallation, eller skal have hjælp til et større byggeri, er du med os som din elektriker i Ringsted, sikker på at din opgave er i trygge hænder.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Serviceydelser

   Vi kan som din elektriker i Ringsted, løse alle opgaver. For at hjælpe dig med at danne et overblik over præcist hvad vi kan hjælpe med, har vi samlet nogle af de opgaver vi oftest bliver bedst om hjælp til at udføre.

   Selvom din specifikke opgave ikke er nævnt, er vi helt sikre på, at vores kompetencer strækker sig nok ud til at kunne udføre din opgave som du har brug for hjælp til. Kontakt os og fortæl om din opgave. Sammen finder vi den rette løsning til dig.

   Garanti for høj kvalitet

   Når du skal bruge en elektriker i Ringsted, er det vigtigt, at du er tryg ved det firma du ønsker, skal hjælpe dig. Hos Ohms-el kan du være sikker på, at din opgave bliver løst korrekt efter lovgivningen. Vi er stolte af at være medlem af Tekniq’s garantiordning, som sikrer du mod fejl og mangler. 

   Selvom vi med vores næsten 10 års erfaring sjældent laver fejl, gør det ikke noget at have et sikkerheds net. Vi anvender udelukkende de bedste materialer og værktøjer af den højeste kvalitet. Kontakt os allerede i dag og få et tilbud.

   Opdager du en fejl eller skade ved en af dine installationer, er det vigtigt at du kontakter et elektriker firma hurtigst muligt. Som et erfarent elektriker firma anvender vi kun sikkerhedsgodkendte værktøjer og materialer. Uanset hvornår du opdager skaden, kan du kontakte os 24 timer i døgnet.

   Kontakt lokal elektriker i Ringsted

   Har du brug for en elektrikers hjælp til at løse en opgave, kan prisen variere meget. Som alle andre håndværkerfag ændres din elektriker pris afhængegigt af din opgaves størrelse og kompleksitet. Dog skal du altid være sikke på to ting. 

   Høj kvalitet og overkommelige priser. Er du nysgerrig på at høre hvad vi kan gøre for dig og din elektrikeropgave i Ringsted, så kontakt os på 31 34 30 51, mail ohs@ohms-el.dk eller ved at udfylde vores formular. Sammen finder vi en løsning, der passer perfekt til dig.  

   Logo

   Vi udfører autoriseret elarbejde gennem samarbejdspartner

   31 34 30 51