Send besked

Pil logo

Elektriker Holbæk

Som din foretrukne elektriker i Holbæk, er det i vores største interesse, at løse dit el-arbejde på en korrekt og forsvarlig måde. Det er vigtigt for, at undgå fejl og skader, at elektriske installationer bliver udført korrekt. Vi udfører professionelt el-arbejde, hvor vi har fokus på de sikre løsninger til dit hjem. 

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din lokale elektriker i Holbæk

  Med et årtis erfaring indenfor branchen med mange glade kunder, ser vi os som din foretrukne professionelle elektriker i Holbæk. Vi udfører el-arbejde med fokus på lang holdbarhed med en sikker installation.
   

  Vi vægter vores kunders tilfredshed som vores kerne prioritet. Vi udfører alle vores opgaver til fuld tilfredshed, af den simple årsag at vi vil være den mest foretrukne elektriker i Holbæk. Vi er et imødekommende elektriker firma som altid vil lytte og finde den bedste løsning til dit behov. Med øje for kvalitet, kan du altid forvente en elektriker som er professionel, effektiv, og som yder god service.

  Vi har ingen skjulte og uønskede gebyrer. Derfor ønsker vi at, gennemgå alle aspekter af din opgave, før vi giver den endelig pris og begynder vores arbejde. Hos Ohms-el har vi fokus på, at dygtiggøre os løbende, hvor vi sørger for at videreuddanne og træne vores medarbejdere. Vi kan derfor altid levere nytænkende såvel klassiske løsninger, hvor vi af den grund kan løse alle slags opgaver for private og erhvervskunder i Holbæk.

  Elektriker pris Holbæk

  Har du brug for en elektriker i Holbæk? Du får altid det bedste resultat til en konkurrencedygtig pris. Uanset hvilken elektriker opgave i Holbæk du skal have lavet, så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Som din elektriker i Holbæk, kommer vi mange forskellige opgaver igennem i løbet af en dag. Det er alt fra installering af belysning, opsætning af elinstallationer, reparationer og meget mere. 

  Vi sikrer os at, alt arbejde vi udfører lever op til de gældende love og standarder. Du er altid velkommen til at få vejledning og rådgivning fra vores kompetente elektrikere, så du står tilbage med det bedste resultat.

  Ring til os eller udfyld vores online formular. Vi skræddersyer en konkurrencedygtig pris ud fra den opgave, som du ønsker lavet. 

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Altid garanti på el-arbejde

   For os er det vigtigt, at vores kunder er trygge, når vi udfører el-arbejde. Derfor kan du hos Ohms-el være sikker på, at din opgave bliver løst professionelt af en elektriker i Holbæk.

   Som kunde vil du modtage autoriseret el-arbejde via JE EL Teknik, som sikrer dig at alle elinstallationer bliver udført lovligt og korrekt.

   Skulle der mod al forventning opstå fejl eller mangler, vil du derfor være dækket af en garantiordning. Garantiordningen gælder for alle arbejdsopgaver vi i Ohms-el udfører, samt udgifter til fejl og mangler i arbejdet helt op til 150.000 kr. Skulle der opstå et problem, så står vi naturligvis klar til at hjælpe med at få udbedret fejlen med det samme. Vi vil kun have glade og tilfredse kunder. Hos os er du altid i trygge hænder. 

   **Garantiordningen dækker ikke i sager, hvor der klages over elinstallationsrapporter.

   Garantien sker gennem Tekniq´s garantiordning.

   DØGNSERVICE - RING 24 TIMER I DØGNET

   Hvis du står i en situation hvor du har brug for akut hjælp, så tilbyder vi gerne at komme ud til dig døgnet rundt.

   Vores døgnservice gælder naturligvis alle typer af arbejdsopgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis uheldet er sket og hvis du akut har brug for vores hjælp.

   Kontakt os i dag

   Drejer det sig om akutte problemer eller projekter er vores døgnservice klar til at tage sig af din henvendelse 24 timer i døgnet. Du er også meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular og få et gratis og 100% uforpligtende tilbud.

   Logo

   Vi udfører autoriseret elarbejde gennem samarbejdspartner

   31 34 30 51