Send besked

Pil logo

Elektriker Greve

Bor du i nærheden af Greve, og leder du efter en kompetent og erfaren elektriker, så er du kommet til det helt rigtige sted.  

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din lokale elektriker i Greve

  Vi er din lokale elektriker i Greve. Vi har mange års erfaring i branchen, og har derfor stiftet bekendtskab med stort set alle former for el-opgaver. Uanset om du ønsker nye elinstallationer, renovering af gamle elinstallationer, et el tjek eller noget helt andet, så står vi klar til at hjælpe dig! 
   
  Vi er uddannede og elektrikere med autorisation gennem JE EL Teknik som har mange års erfaring med el installationer i forbindelse med renoveringer, ombygninger og nybyggerier. Vores store ekspertise indenfor el arbejde giver os mulighed for at udføre arbejdet til perfektion og i højeste kvalitet. Som din lokale elektriker i Greve er du i trygge hænder. 

  Lovpligtigt at anvende en autoriseret elektriker - vi er autoriseret gennem JE EL Teknik

  I forbindelse med en lang række el installationer er det lovpligtigt at anvende en elektriker. I følge den danske lov skal dine elinstallationer være korrekt installeret. Du skal blandt andet anvende en autoriseret elektriker til opgaver som nye installationer, udvidelse af eksisterende installationer, el tjek, elektricitet i et vådrum, montering af nye stikkontakter mm.
  Anvender du ikke en autoriseret elektriker, er der risiko for at forsikringer træder ud af kraft.
  Ved brug af en elektriker vil du være sikker på, at dine elinstallationer er forsvarligt og sikkert udført. Som din lokale elektriker i Greve og Solrød udfører vi arbejdet, så det fremstår pænt og nøjagtigt, og så imødekommer vi dine ønsker og behov. Når arbejdet er udført af en elektriker, kan du føle dig tryg i dit hjem. Vi har det helt rigtige værktøj og udstyr, så vi kan måle at alt er som det skal være, inden vi slipper den enkelte opgave. Vi forlader først dit hjem, når du er 100% glad og tilfreds med resultatet.
  Dertil har du altid mulighed for at kontakte os, hvis der er noget som helst, som volder dig problemer. Du kan kontakte os 24 timer i døgnet!

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Høj kundetilfredshed og god kundeoplevelse

   Hos Ohms-el er vores første prioritet uden tvivl vores kunder. En stor motivationsfaktor består i at gøre vores kunder glade og tilfredse. Derudover elsker vi at være med til at skabe jeres drømmebolig. Herunder kan du læse mere om, hvad vi gør for at skabe den bedste kundeservice.

   Vi har døgnservice, hvilket vil sige, at du kan kontakte os 24 timer i døgnet. Vi er klar over, at der vil være situationer som er mere akutte, og det er derfor vigtigt, at du altid kan få fat på os. Du kan kontakte os på telefon 31 34 30 51.

   Det er utrolig vigtigt, at du føler dig tryg gennem hele processen, og derfor er vi medlem af TEKNIQ’S garantiordning. Du vil altså være dækket ind af en garantiordning, og du kan derfor være helt uden bekymringer. 

   Vi er bevidste om, hvor vigtigt det er at kunne stole på sin fagmand. Vores kompetencer og ekspertise indenfor el-branchen, giver os mulighed for at udføre el-opgaver i højeste kvalitet. Vi udfører et arbejde med fokus nøjagtighed, perfektion og effektivitet. Vi tilbyder gode og retfærdige priser og så overholder vi altid vores aftale – både når det kommer til pris, tid og deadlines. 

   Som din lokale elektriker i Greve med autorisation gennem vores samarbejdspartner JE EL Teknik, vægter vi kommunikation højt gennem hele forløbet. Vi lytter til dine ønsker og behov og sørger for at imødekomme dem.

   Kontakt din lokale elektriker i Greve

   Leder du efter en elektriker i Greve med autorisation gennem JE EL Teknik, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Uanset størrelsen på din opgave, så hjælper vi gerne med at udføre opgaven. Ønsker du yderligere information, så er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

   Du kan kontakte os mandag til fredag kl. 07.30-16.00. Er der tale om et mere akut problem, kan du selvfølgelig ringe 24 timer i døgnet. Du kan kontakte os på nummeret 31 34 30 51. Du kan ligeledes kontakte os i kontaktformularen eller på mail ohs@ohms-el.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

   Logo

   Vi udfører autoriseret elarbejde gennem samarbejdspartner

   31 34 30 51