Send besked

Pil logo

Elektriker Amager

Ohms-el er din lokale elektriker på Amager med autorisation gennem JE EL Teknik. Med næsten 10 års erfaring, har vi udviklet de rette færdigheder og kompetencer til at kunne løse alle typer af elektriker opgaver.

Mandler du en elektriker på Amager og omegn? Så tøv ikke med at kontakte os, og lad os løse dit el-problem.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Professionel elektriker på amager

  Mangler du en elektriker på Amager? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi er din lokale elektriker på Amager, og tilbyder alle former for el-arbejde i Amager og omegn. Vores dygtige elektrikere udfører alt lige fra reparationer, el service, energioptimering, installationer, og meget mere!  

  Vi tilbyder professionelle løsninger til både private og erhvervskunder. Vores elektrikere på Amagere varetager en bred vifte af opgaver. Hos os er ingen opgave er for stor eller lille

  Hos os er du altid garanteret en service og et stykke arbejde i topkvalitet gennem vores professionelle elektrikere i Amager. Vi har mere end 10 års erfaring i branchen og vi sørger altid for, at holde os opdateret på de nyeste metoder samt viden i branchen, og vi har stor fokus på, at dygtiggøre os løbende.

  Det er med til at sikre, at du altid får de nyeste, sikreste, og mest moderne installationer. Vi arbejder kun med de bedste teknikker og materialer i høj kvalitet, så du altid får det bedste resultat. 

  Derfor tilbyder vi også garanti for dit el-arbejde. Skulle der mod al forventning ske mangel eller fejl på din opgave, er vi medlem af TEKNIQ’s garantiordning. På den måde er du dækket og sikret, såfremt der skulle forekomme fejl. Hos os kan du altid være i trygge hænder.

  Har du brug for en elektriker på Amager eller omegn? Lad os om opgaven. Vi udfører kun el-arbejde i den højeste kvalitet, og vi tilbyder de bedste konkurrencedygtige priser på markedet.

  Alle typer af el-arbejde på Amager

  Som din elektriker på Amager samarbejder vi med JE El Teknik, en autoriseret partner til alle former for el-arbejde, der sikrer korrekt udførelse.

  Du kan med fordel læse mere om vores ydelser her

  Er din ønskede opgave ikke listet ovenfor? Så klarer vi det nok alligevel. Kontakt din lokale elektriker på Amager for en løsning og et uforpligtende tilbud på din opgave.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   elektriker Amager pris

   Prisen på en elektriker varierer, da den afhænger af flere faktorer. Prisen afhænger bl.a.. af omfanget af arbejdet, opgavens størrelse, kompleksiteten, samt om der er behov for særlige materialer til opgaven. 

   Uanset størrelse og omfang af din el-opgave har vi altid en elektriker på Amager og omegn klar til at hjælpe. Vi varetager nemlig alle opgaver inden for el-arbejde, store som små.

   Ønsker du at høre mere om hvad vi kan gøre for netop dig? Lad os tage en snak om dine behov og ønsker, og få et gratis uforpligtende tilbud på din opgave. Hvad end du har brug for et tilbud på energieffektivisering, reparation, installation eller andre el-opgaver, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

   Vi klarer alle former for el-arbejde, og arbejder altid ud fra dine behov og ønsker. Vi har 100% tilfredshedsgaranti, og forlader derfor ikke stedet, før at du er 100% tilfreds med resultatet. Du kan kontakte os via vores online formular, mail samt telefon.

   Kontakt os

   Du kan ringe til os på 31 34 30 51, sende en mail til ohs@ohms-el.dk, eller udfylde vores kontaktformular øverst på siden – så vender vi tilbage indenfor 24 timer. Lad os løse dit el-problem – kontakt os for et gratis uforpligtende tilbud. 

   Er uheldet ude, og er der opstået et akut problem med elektriciteten? Vi tilbyder heldigvis 24 timers akut døgnservice 365 dage om året. Vores døgntelefon er altid klar til alle henvendelser, uanset hvornår du kontakter os. 

   Logo

   Vi udfører autoriseret elarbejde gennem samarbejdspartner

   31 34 30 51