Send besked

Pil logo

Elektriker Slagelse

Søger du en yderst kompetent elektriker i Slagelse? Så er Ohms-el den rette for dig. Vi har mere end 10 års erfaring, og har gennem årene udført samtlige elektriker opgaver. Så mangler du en elektriker i Slagelse, så lad os bevise hvorfor vi skal være din faste kontakt.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Professionel elektriker i Slagelse

  Vi arbejder primært i det vestlige Sjælland, hvor vi også selv holder til. Vores elektriker er vel erfaren i Slagelse og vi har en særlig kærlighed for at udføre el-opgaver i lokal miljøet og de omkringliggende byer som Ringsted.

  En af det helt store dyder hos Ohms-El er at følge med i den konstante udvikling. Netop på baggrund af dette sørger vi for at videreuddanne og træne vores med arbejdet så de kan udfører projekter der kræver nytænkende, såvel som klassiske løsninger. Når det kommer til at vælge den helt rigtige elinstallatør eller elektriker til opgaven, stiller visse opgaver nogle krav til personen der udfører dem.

  Derfor kan du altid regne med at vi udfører opgaven efter bogen, så du ikke står med dårlige elinstallationer.

  Vi løser alle el opgaver i hele Slagelse og omegn

  Overordnet set løser vi alle typer af el-opgaver, men især når det omhandler elinstallationer, er vi eksperterne du har brug for.

  Tidliger har vi løst opgaver som udskrift, renovering eller opsætning af nye elinstallationer. Vi har også stor erfaring med industrielle systemer og maskiner, og det er i sær her vores kunder har haft stor glæde af vores døgnservice.

  Igennem tiden har vi også opsat en stor mængde af smarthomes, også kendt som IHC systemer (Intellegent House Concept). Vi har lagt stor vægt på at fremskaffe materialer af den bedste kvalitet.

  IHC systemer fungere ved hjælp af en central controller som oftest er den del af systemet som går i stykker ved slid. Præcis af den årsag liger vi så stor vægt på produktets kvalitet så vores kunder kan få glæde af vores smarthomes i mange år.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Tekniq´s garantiordning

   Vores professionelle og fagligt kompetente el- installatører i Slagelse og Ringsted er ikke kun stærke i deres arbejdsopgaver. 

   Vi sørge altid for at holde vores serviceniveau på bølgelængde med vores arbejde så du altid bliver mødt af glade og imødekommende elektrikere. Erfaring har vist at på trods af ekstra uddannelse og træning at vi hos Ohms-El dog stadigvæk kun er mennesker.

   Det betyder at der en sjælden gang i mellem kan opstå mangler eller fejl i vores arbejde. De fejl og mangler som kan forekomme skal selvfølgelig ikke være på din regning, og derfor har vi allieret os med TEKNIQ’s garanti ordning. Det betyder at hvis vi imod alt forventning, skulle have overset noget eller laver fejl, at det bliver dækket.

   DØGNSERVICE - RING 24 TIMER I DØGNET

   Hvis du står i en situation hvor du har brug for akut hjælp, så tilbyder vi gerne at komme ud til dig døgnet rundt.

   Vores døgnservice gælder naturligvis alle typer af arbejdsopgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis uheldet er sket og hvis du akut har brug for vores hjælp.

   Kontakt os i dag og få et 100% uforpligtende tilbud

   Hvis du kunne tænkte dig at læse mere om vores specialer, eller om vores generelle arbejde kan du følge ovenstående links. Du kan også ringe til vores døgntelefon på 31 34 30 51 og få svar på eventuelle spørgsmål. 

   Drejer det sig om akutte problemer eller projekter er vores døgnservice klar til at tage sig af din henvendelse 24 timer i døgnet. Du er også meget velkommen til at kontakte os via mail, på Ohs@ohms-el.dk og få et gratis og 100% uforpligtende tilbud.

   Logo

   Vi udfører autoriseret elarbejde gennem samarbejdspartner

   Call Now Button31 34 30 51