Elektriker Slagelse

Søger du en yderst kompetent elektriker i Slagelse? Så er Ohms-el den rette for dig. Vi har mere end 8 års erfaring, og har gennem årene udført samtlige elektriker opgaver. Slagelse er en af de byer vi rigtig godt kan lide arbejde i. Det er en flot by, og dejlige mennesker.

Så mangler du en elektriker i Slagelse, så lad os bevise hvorfor vi skal være din faste kontakt.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Velkommen til Ohms-El Slagelse

  Vi arbejder primært i det vestlige Sjælland, hvor vi også selv holder til. Vores elektriker kender Slagelse og vi har en særlig kærlighed for at udføre el-opgaver i lokal miljøet og de omkringliggende byer.

  En af det helt store dyder hos Ohms-El er at følge med i den konstante udvikling. Netop på baggrund af dette sørger vi for at videreuddanne og træne vores med arbejdet så de kan udfører projekter der kræver nytænkende, såvel som klassiske løsninger. Når det kommer til at vælge den helt rigtige el- installatør eller elektriker til opgaven, stiller visse opgaver nogle krav til personen der udfører dem. Præcis af den grund har vi hos Ohms-El kun autoriserede håndværkere. Gælder det for eksempel en udskiftning eller renovering af el-tavler (HPFI-anlæg) kræves det af lovgivningen at det bliver udfør af en autoriseret indenfor området.

  Vi har de fagligt kompetente elektrikere til at løse opgaver i hele Slagelse og omegn

  Overordnet set løser vi alle typer af el-opgaver, men især når det omhandler nybyg/ombyg, industri og Smarthomes, er vi eksperterne du har brug for.

  Tidliger har vi løst opgaver som udskrift, renovering eller opsætning af nye elinstallationer. Vi har også stor erfaring med industrielle systemer og maskiner, og det er i sær her vores kunder har haft stor glæde af vores døgnservice.

  Igennem tiden har vi også opsat en stor mængde af smarthomes, også kendt som IHC systemer (Intellegent House Concept). Vi har lagt stor vægt på at fremskaffe materialer af den bedste kvalitet.

  IHC systemer fungere ved hjælp af en central controller som oftest er den del af systemet som går i stykker ved slid. Præcis af den årsag liger vi så stor vægt på produktets kvalitet så vores kunder kan få glæde af vores smarthomes i mange år.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Tekniq´s garantiordning

   Vores professionelle og fagligt kompetente el- installatører i Slagelse er ikke kun stærke i deres arbejdsopgaver. Vi sørge altid for at holde vores serviceniveau på bølgelængde med vores arbejde så du altid bliver mødt af glade og imødekommende elektrikere. Erfaring har vist at på trods af ekstra uddannelse og træning at vi hos Ohms-El dog stadigvæk kun er mennesker.

   Det betyder at der en sjælden gang i mellem kan opstå mangler eller fejl i vores arbejde. De fejl og mangler som kan forekomme skal selvfølgelig ikke være på din regning, og derfor har vi allieret os med TEKNIQ’s garanti ordning. Det betyder at hvis vi imod alt forventning, skulle have overset noget eller laver fejl, at det bliver dækket.

   ★★★★★

   Her er der plads til en god overskrift

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
   Face-Book logo
   Fornavn
   via Facebook

   ★★★★★

   Her er der plads til en god overskrift

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
   Goo gle Logo
   Fornavn
   via Google

   ★★★★★

   Her er der plads til en god overskrift

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
   Trustpilot stjerne
   Fornavn
   via Trustpilot

   DØGNSERVICE - RING 24 TIMER I DØGNET

   Hvis du står i en situation hvor du har brug for akut hjælp, så tilbyder vi gerne at komme ud til dig døgnet rundt.

   Vores døgnservice gælder naturligvis alle typer af arbejdsopgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis uheldet er sket og hvis du akut har brug for vores hjælp.

   En del af Valmi Group

   Vi er autoriserede igennem Valmi Group.

   Valmi

   Kontakt os i dag og få et 100% uforpligtende tilbud

   Hvis du kunne tænkte dig at læse mere om vores specialer, eller om vores generelle arbejde kan du følge ovenstående links. Du kan også ringe til vores døgntelefon på 31 34 30 51 og få svar på eventuelle spørgsmål. Drejer det sig om akutte problemer eller projekter er vores døgnservice klar til at tage sig af din henvendelse 24 timer i døgnet. Du er også meget velkommen til at kontakte os via mail, på Ohs@ohms-el.dk og få et gratis og 100% uforpligtende tilbud.