Elektriker til Elinstallationer

elinstallationer - gennem autoriseret samarbejdspartner JE EL teknik

Står du og mangler en autoriseret elektriker til dit nybyggeri, ombygning eller renovering. Hos Ohms-el har vi flere års erfaring med at udføre elinstallationer i alle former, og der er derfor ingen opgave der er for stor eller lille til os. Som din samarbejdspartner er du i gode hænder.  Vi udfører vores arbejde gennem JE EL Teknik, som sikrer dig velfungerede og lovlige elinstallationer.

Vi tilbyder service til både privat og erhverv og industri. Vi bestræber os altid efter at finde den rette løsning til dig som kunde, hvad enten det gælder energioptimering, smarthome eller nye elinstallationer.

Kontakt os i dag, så finder vi en effektiv løsning der passer dig!

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  PROFESSIONELLE Elinstallationer

  Vores hurtige fremdrift i det elektriske univers, har gjort at vi kan tilpasse os dine ønsker bedre end nogensinde før.

  Vi varetager alt det el-tekniske arbejde i dit hjem eller bygning, så du slipper for den unødvendige bekymring.

  Vores uddannede og effektive elektrikere, har kompetencerne til at løse alle former for opgaver, til en fordelagtig pris.

  Ydermere er vi et professionelt elektrikerfirma, som sætter en ære i at udføre arbejdet inden for den aftalte tid.

  Her er et udsnit af opgaver vi kan hjælpe dig med:

  Står din opgave ikke på listen? Som din elektriker, kan vi foretage os det meste inden for faget. Kontakt os endelig, så sammensætter vi en løsning på din opgave.

  Elinstallationer i hus

  Hos Ohms-El tilbyder vi service i form af el-arbejde til både nybyg, ombygning og renovering.

  Både ved nybyggeri og renovering samt ombygning er der en del regler og lovkrav til elektriske installationer, som skal overholdes. Derfor bør du som privatperson, altid orientere dig i forhold til hvilke lovkrav der er på området.

  Heldigvis har vi hos Ohms-el mange års erfaring i branchen, som elektriker i nybyggerier. Du kan trygt stole på at vi udfører korrekte og lovlige installationer, da vi udfører vores arbejde gennem JE EL Teknik.

  Når man opfører et nybyg eller en tilbygning, skal man tage hensyn til sit eget forventede forbrug. Her er det en god idé at have en forestilling om, hvordan hverdagen kommer til at fungere i hjemmet. 

  Tænk for eksempel over, hvor der skal stå et fjernsyn eller opvaskemaskine mm. I nybyggerier er der også et minimumskrav, for hvor mange stikkontakter der skal være i hvert rum.

  Reglerne for elektriske installationer er mange og komplekse. I forhold til, hvor mange stikkontakter der skal være, skal man i nybyggeri tage højde for at der skal installeres minimum én 250v stikkontakt pr. 4 kvadratmeter gulv.

  Hos Ohms-el tilbyder vi hjælp til planlægning af installationer, så alle regler overholdes. Vi hjælper dig med alt det besværlige, så du ikke skal tænke på det. Kontakt os på 31 34 30 51 eller via mail på ohs@ohms-el.dk.

  Elinstallationer til industri

  Da vi ved hvor meget god service betyder, kan du trygt indgå en aftale med os, som du vil blive 100% tilfreds med. Vores branchetilpassede industri-service tager afsæt i din virksomheds individuelle behov og ønsker, på den måde kan vi give dig den bedst mulige service.

  Vi kan tilbyde hjælp og rådgivning inden for alle former for el-arbejde. Det kan f.eks. være, at du oplever en ualmindelig stigning af elforbrug i din industri bygning.

  Vi sikrer altid at el-monteringen er optimal og regulerende i forhold til dit elforbrug. Der er store og klare fordele ved dette, da mulige besparelser faktisk er en værdifuld optimering for dit industri arbejde.

  Vores industrielektrikere tilbyder en effektiv arbejdstilgang, og et godt stykke arbejde, hvis f.eks. at maskinerne skulle gå i stå. Vi løser alle opgaver professionelt, og har besparelsesmuligheder og miljø i mente.

  Strøm er en variabel udgift for enhver virksomhed. Ved at energioptimere el-forbruget kan din virksomhed skabe luft i budgettet andetsteds.

  Hos Ohms-el er vi eksperter i el. Igennem de seneste år har teknologien gennemgået en rivende udvikling, hvor der er kommet nye teknikker og maskiner, som kan arbejde mere effektivt til lavere elforbrug.

  Hos Ohms-el har vi fulgt denne udvikling tæt. Vi har derfor den fornødne erfaring og ekspertise til at rådgive vores kunder i energioptimering.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Belysning - opsætning og montering

   Belysning er en integreret del af vores hverdag. Som din elektriker er vi samarbejdspartner med JE EL Teknik, som sikrer at du ikke går på kompromis med din belysning. Hos Ohms-el er vi eksperter indenfor opsætning og montering af belysning, dette gælder både private og erhverv. 

   Vi har erfaring indenfor installering af både indendørs og udendørs belysning, og vi sørger altid for at det arbejde vi udføre er i høj kvalitet.

   Vi tilbyder opsætning og montering af blandt andet:

   At have den rette belysning er alt afgørende for, at der er en god stemning i hjemmet. Derfor er det også vigtigt at de rigtige valg træffes, både i forhold til lampetype og placeringen af lampen. Placeringen sikre den optimale lysfordeling, dette gælder uanset om der er tale om lys i stuen, soveværelset køkkenet eller et fjerde rum.

   Er du ikke helt sikker på, hvor du skal placere din belysning, for at få mest ud af den? Så overlad det trygt til os, så finder vi den bedste placering af din nye lampe med udgangspunkt i det omtalte rum.

   DØGNSERVICE - RING 24 TIMER I DØGNET

   Hvis du står i en situation hvor du har brug for akut hjælp, så tilbyder vi gerne at komme ud til dig døgnet rundt.

   Vores døgnservice gælder naturligvis alle typer af arbejdsopgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis uheldet er sket og hvis du akut har brug for vores hjælp.

   TEKNIQ Garamti

   TEKNIQ´S garantiordning

   For at dække dig bedst muligt ind, hvis skaden skulle komme til at ske, så er vi medlem af TEKNIQ´S garantiordning gennem JE el teknik.

   Det er yderst sjældent at det sker, men det kan ske og derfor vil vi gerne sikre os, at du som kunde er dækket garantimæssigt. Vi går meget op i, at vores kunder er 100% tilfredse, og derfor skal du ikke hæfte for en fejl, som vi har lavet, hvis dette skulle være tilfældet.

   Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt, så du ikke behøver at sidde inde med nogle bekymringer overhovedet. Det er vigtigt for os, at du er glad og tilfreds med slutresultatet.

   Kontakt os for et tilbud

   Hos Ohms-El får du erfarne, kompetente og pålidelige elektrikere, som altid udfører deres arbejde til perfektion.

   Hos Ohms-el sætter vi pris på gode relationer til vores kunder. Derfor arbejder vi hver dag på at levere tilfredsstillende resultater, som holder i mange år. Søger du en elektriker på Sjælland, så sidder du med løsningen foran dig. 

   Vi er stolte af at have hjulpet et utal af kunder i mål med deres boligdrømme og har erfaring med alt, lige fra nybyg til renovering af boligen.

   Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, uanset om opgaven er stor eller lille. Det betyder lige så meget for os, som det gør for dig, at du føler dig helt tryg, før du indgår en aftale med os.

   Hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du har nogle spørgsmål som du sidder inde med, så kan du kontakte os på tlf.: 31 34 30 51 eller via mail på ohs@ohms-el.dk.