Send besked

Pil logo

Elinstallationer

elinstallationer - gennem autoriseret samarbejdspartner JE EL teknik

110% garanti

Igennem JE el teknik er vi medlem af TEKNIQ´S garantiordning

Døgnservice

Ring 24/7 alle ugens dage. Vi rykker akut ud

Erfaren elektriker

Du er sikret høj kvalitet, effektivitet og professionalisme

Indhent et tilbud her


  PROFESSIONELLE ELINSTALLATIONER​

  Vores hurtige fremdrift i det elektriske univers, har gjort at vi kan tilpasse os dine ønsker bedre end nogensinde før.

  Vi varetager alt det el-tekniske arbejde i dit hjem eller bygning, så du slipper for den unødvendige bekymring.

  Vores effektive elektrikere, har kompetencerne til at løse alle former for opgaver, til en fordelagtig pris.

  Ydermere er vi et professionelt elektrikerfirma, som sætter en ære i at udføre arbejdet inden for den aftalte tid.

  Vi kan blandt andet rådgive dig om følgende elinstallationer:

  Elinstallationer til privat, erhverv og industri

  Ohms-EL er din pålidelige samarbejdspartner, når det kommer til elinstallationer i huse. Med vores mange års erfaring og vores autoriseret samarbejdspartner JE EL Teknik, kan du trygt overlade alle opgaver inden for el-arbejde til os.

  Vi tilbyder professionelle elinstallationer både til privat og erhverv og industri. Vi bestræber os altid på at finde den optimale og mest effektive løsning for vores kunder, hvad enten det drejer sig om energioptimering, smarthome eller nye elinstallationer. 

  Vores effektive elektrikere har kompetencerne til at løse alle former for opgaver inden for elinstallationer, og vi er stolte af at kunne udføre vores arbejde inden for den aftalte tid. 

  Vi tilbyder blandt andet udskiftning og reparation af alle elinstallationer, ny installering af elinstallationer, renovering af gamle elinstallationer, fejlfinding på elinstallationer, service og vedligeholdelse af el, IHC installation, opsætning og montering af belysning samt montering og opsætning af stikkontakter.

  Kontakt os i dag for at få professionelle og pålidelige elinstallationer i dit hjem eller byggeri. Vi står klar til at løse alle former for opgaver, og vi sætter en ære i at udføre vores arbejde til en fordelagtig pris og inden for den aftalte tid.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Belysning - opsætning og montering

   Belysning er en integreret del af vores hverdag. Som din elektriker er vi samarbejdspartner med JE EL Teknik, som sikrer at du ikke går på kompromis med din belysning. 

   Vi har erfaring indenfor installering af både indendørs og udendørs belysning, og vi sørger altid for at det arbejde vi udføre er i høj kvalitet. Vi tilbyder opsætning og montering af blandt andet:

   At have den rette belysning er alt afgørende for, at der er en god stemning i hjemmet. Derfor er det også vigtigt at de rigtige valg træffes, både i forhold til lampetype og placeringen af lampen. Placeringen sikre den optimale lysfordeling, dette gælder uanset om der er tale om lys i stuen, soveværelset køkkenet eller et fjerde rum.

   Er du ikke helt sikker på, hvor du skal placere din belysning, for at få mest ud af den? Så overlad det trygt til os, så finder vi den bedste placering af din nye lampe med udgangspunkt i det omtalte rum.

   Ofte stillede spørgsmål om elinstallationer

   Hvor lang levetid har elinstallationer?

   Levetiden for elinstallationer varierer afhængigt af flere faktorer, såsom installationskvalitet, vedligeholdelse og brug. Generelt anbefales det at få sine elinstallationer efterset og vedligeholdt af en autoriseret elektriker mindst hvert 10. år. Enkelte dele af installationen, såsom stikkontakter og afbrydere, kan dog have en kortere levetid og bør udskiftes, hvis de viser tegn på slitage eller fejl. Det er også vigtigt at bemærke, at ældre installationer kan være mindre sikre og ikke leve op til nutidige standarder. Derfor kan det være nødvendigt at udskifte hele installationen efter en vis tid. Det er altid en god idé at rådføre sig med en autoriseret elektriker, hvis man er usikker på levetiden af sine elinstallationer.

   Hvad er forskellen mellem en elinstallation og en almindelig stikkontakt?

   En elinstallation omfatter hele det elektriske system i en bygning eller et område. Dette kan inkludere ledninger, sikringer, stik og andre elektriske komponenter. En almindelig stikkontakt er blot en enkelt elektrisk enhed, som normalt er installeret i en væg og bruges til at tilslutte elektroniske apparater. Således er forskellen mellem en elinstallation og en almindelig stikkontakt, at den første refererer til det samlede elektriske system, mens den anden er en enkelt enhed, der bruges til at forbinde apparater til det elektriske system.

   Hvad koster en elinstallation?

   Vi tilbyder skræddersyet priser på vores elinstallationstjenester, da hver opgave er unik og kræver forskellige ressourcer. Vi har ikke faste priser, da vi ønsker at give vores kunder den bedst mulige pris for deres specifikke projekt. Vores erfarne elektrikere har hjulpet utallige kunder med alt fra privat til industri, og vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at føle dig tryg, før du indgår en aftale med os, og derfor tager vi os tid til at lytte til dine behov og krav.

   DØGNSERVICE - RING 24 TIMER I DØGNET

   Brug for akut hjælp? Vores døgnservice er her for dig 24/7! Vi er specialister i at håndtere alle typer af arbejdsopgaver, og vi står klar til at hjælpe dig med det samme. Tøv ikke med at kontakte os, hvis uheldet er ude – vores ekspertise og opmærksomhed på detaljer sikrer, at du kan stole på os til at løse enhver situation effektivt og professionelt.

   TEKNIQ´S garantiordning

   Vi er medlem af TEKNIQ´s garantiordning gennem JE el teknik for at sikre vores kunder den bedst mulige dækning i tilfælde af skader. Selvom det er yderst sjældent, at der opstår problemer, ønsker vi at give vores kunder fuld tryghed og sikkerhed. 

   Vi går op i at levere tilfredsstillende resultater og vil derfor påtage os alle omkostninger i tilfælde af fejl eller mangler. Vores mål er at fjerne enhver bekymring fra din side og sikre, at du er fuldt ud tilfreds med vores arbejde.

   Kontakt os for et tilbud

   Hos Ohms-El får du erfarne, kompetente og pålidelige elektrikere, som altid udfører deres arbejde til perfektion.

   Hos Ohms-el sætter vi pris på gode relationer til vores kunder. Derfor arbejder vi hver dag på at levere tilfredsstillende resultater, som holder i mange år. Søger du en elektriker på Sjælland, så sidder du med løsningen foran dig. 

   Vi er stolte af at have hjulpet et utal af kunder i mål med deres boligdrømme og har erfaring med alt, lige fra nybyg til renovering af boligen.

   Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, uanset om opgaven er stor eller lille. Det betyder lige så meget for os, som det gør for dig, at du føler dig helt tryg, før du indgår en aftale med os.

   Hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du har nogle spørgsmål som du sidder inde med, så kan du kontakte os på tlf.: 31 34 30 51 eller via mail på ohs@ohms-el.dk.

   Logo

   Vi udfører autoriseret elarbejde gennem samarbejdspartner

   31 34 30 51