Send besked

Pil logo

Elektriker Næstved

Mangler du en erfaren og kompetent elektriker? Så kan vi hos Ohms-el hjælpe dig. Vi har over 10 års erfaring med elektriker opgaver, og med de bedste redskaber ved hånden, får du resultater i særklasse.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din lokale elektriker i Næstved og omegn

  Som din lokale elektriker i Næstved med autorisation gennem JE EL Teknik, er der ikke den elektriker opgave eller projekt, vi ikke kan løse.Vores mange års erfaring indenfor for faget, har givet os de rette kompetencer og ekspertise, til at hjælpe dig med dine elinstallationer. Dette er uanset om du ønsker nye elinstallationer, skal have repareret de gamle, have tjekket installationerne igennem, eller noget helt fjerde.

  Alle vores elektrikere er uddannede med autorisation gennem samarbejdspartner JE EL Teknik, hvilket gør dem i stand til at varetage og udføre både store og små elektriker projekter. Dette giver os denne rette ekspertise til at løse netop din opgave, samt hele tiden videreudvikler vores viden og håndværk. Når du vælger Ohms-el som din lokale elektriker, så er du i trygge hænder.

  Skal vi hjælpe dig med din elektriker opgave? Så kontakt os gennem kontaktformularen, eller ved at ringe på 31 34 30 51.

  Erfaren elektriker i Næstved

  Hos Ohms-el løser vi alle typer af elektrikeropgaver. Vi gør en dyd du af, at give dig kvalitetsløsninger, som stemmer overens med loven.

  Der er nemlig en lang række elinstallationer, hvor det er lovpligtigt at en autoriseret elektriker udføre arbejdet. 

  Vi er her for sikre dine elinstallationer lever op til lovens krav, er udført korrekt, samt at du får den bedste løsning ud fra dine ønsker og behov.

  Vi kan blandt hjælpe dig med følgende opgaver:

  Kan du ikke se din opgave på listen? Så tøv ej. Dette er kun et udpluk af, hvad vi kan hjælpe dig med. Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med din elektriker-opgave i Næstved, Vordingborg og Korsør

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Elektriker pris

   Det kan være svært at angive en nøjagtig pris på din elektrikeropgave. Prisen afhænger nemlig af størrelsen på opgave, samt dens kompleksitet. Uanset type og størrelsen på din opgave, så står vi klar til at hjælpe dig.

   Foruden at leverer løsninger i høj kvalitet, får du også branchens bedste priser. Du er altid sikret at få den bedste løsning for dig.

   Ønsker du at høre mere, så kontakt os på telefon 31 34 30 51 eller på mail ohs@ohms-el.dk. Du kan også udfylde vores formular.

   Fordele ved en elektriker

   Vores kunder er førsteprioritet, og det er derfor vigtigt at de er glade og tilfredse, når vi har udført vores arbejde. For os hos Ohms-el er dette vores motivationsfaktor. 

   Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi sikre vores kunder får den bedste oplevelse, og vi får leveret et arbejde og en service i særklasse. 

   Hos Ohms-el går kundetilfredshed og kommunikation hånd i hånd. Vi sørger for, at lytte til dine ønsker og behov, og dermed give dig den bedst løsning på din opgave. Vi skaber en proces med dialog og transparenthed, så du altid ved hvad der foregår og hvad du kan forvente.

   Vi ved hvor vigtigt det er, at kunne stole på sin håndværker. Gennem vores uddannelse og erfaring kan vi levere løsninger på el-opgaver i højeste kvalitet. Vores arbejde er altid præget af stor nøjagtighed og effektivitet. 

   Med vores kompetencer og ekspertise udføre vi el-arbejde til perfektion. En aftale er en aftale og den sørger vi altid for at overholde – både når det gælder tid, pris og deadlines. Du er altid garanteret konkurrencedygtige priser.

   Kontakt os for rådgivning

   Er du blevet nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig? Eller lyder vi som den helt rigtige autoriserede elektriker? Så står vi klar til at hjælpe dig. 

   Her hos Ohms-el er der ingen opgave, der er for stor eller for lille. Vi udføre opgaven til din fulde tilfredshed. Ønsker du at vide mere eller yderligere information, så er du velkommen til at kontakte os.

   Du har mulighed for at kontakte os mandag til fredag mellem 7.30 og 16. Ellers sidder vi selvfølgelig klar ved telefonen, skulle du akut have brug for en elektriker. Du kan ringe til os på 31 34 30 51, eller kontakte os ved at sende en mail på ohs@ohms-el.dk eller ved at udfylde kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig!

   DØGNSERVICE 24/7

   Hvis du står i en situation hvor du har brug for akut hjælp, så tilbyder vi gerne at komme ud til dig døgnet rundt.

   Vores døgnservice gælder naturligvis alle typer af arbejdsopgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis uheldet er sket og hvis du akut har brug for vores hjælp.

   GARANTIORDNING

   Som sagt, er det vigtigt at du kan stole på din fagmand. Derfor er vi medlem af TEKNIQ’s garantiordning. Du vil altså være dækket af ordningen, skulle det ske at vi begik en menneskelig fejl. Dette er vores initiativ til en tryg og bekymringsfri proces.

   Logo

   Vi udfører autoriseret elarbejde gennem samarbejdspartner

   31 34 30 51