Send besked

Pil logo

Elektriker Albertslund

Vi tilbyder el-arbejde til både privat og erhverv i Albertslund og omegn. Vi skræddersyer altid din opgave, så den passer til lige præcis dine behov – og vi garanterer altid 100% kundetilfredshed.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Alle typer af el-opgaver i Albertslund

  Hos Ohms-el tilbyder vi en bred vifte af el arbejde i Albertslund. Ydelser vi blandt andet tilbyder er

  Står din opgave ikke på listen, eller er du i tvivl om kategorien den hører under? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud og løsning på netop din opgave.

  din trofaste elektriker i Albertslund

  Der er flere fordele ved at vælge os som din foretrukne elektriker i Albertslund, herunder

  Vi tilbyder alt i el. Med næsten 10 års erfaring kan vi håndtere alle former for el-opgaver, uanset størrelse og omfang.

  Vi lægger stor vægt på en klar og gennemsigtig kommunikation. Vi holder dig altid informeret om arbejdet gennem hele processen. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og velinformeret gennem hele processen.

  Vi sørger for, at det altid er autoriseret el-arbejde i høj kvalitet du modtager. Du kan være sikker på, at vores arbejde udføres i overensstemmelse med de nødvendige standarder. Alt arbejde udføres via JE EL Teknik.

  Vi tilbyder kvalitetsservice til en pris, der er til at forstå. Vi bestræber os efter, at give den bedste værdi for pengene.

  Vi er medlem af TEKNIQ’s garantiordning, som sikrer dig mod fejl og mangler.

  Mangler du akut el-service? Vores autoriserede elektrikere står heldigvis klar til at rykke ud 24/7. Du kan med fordel læse mere om døgnservice her på siden

  Vælg os som din lokale elektriker i Albertslund, og få en effektiv og professionel el-service i høj kvalitet. Vi hjælper med alle slags opgaver, uanset størrelse, og betjener både privat- og erhvervskunder. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvad en elektriker i Albertslund kan gøre for dig.

  **Garantiordningen dækker ikke i sager, hvor der klages over elinstallationsrapporter*

  Døgnservice

  Elektriske problemer kan opstå når som helst, både i private hjem og virksomheder. I langt de fleste tilfælde er det afgørende at få øjeblikkelig hjælp fra en professionel elektriker. Vi tilbyder heldigvis akut døgnservice 24/7.

  Som din erfarne elektriker i Albertslund, er vi tilgængelige døgnet rundt for at hjælpe dig. Uanset tidspunktet er vores team klar til at håndtere enhver form for el-opgave. Vi er tilgængelige 24 timer i døgnet for at sikre, at du får den nødvendige hjælp, når du har mest brug for det.

  Ohms-el er din pålidelige partner, når det kommer til akutte elektriske problemer. Med vores hjælp kan du være sikker på, at få øjeblikkelig assistance og professionel håndtering af dit problem.

  Indhent et tilbud

  Hos Ohms-EL får du altid en fornuftig og konkurrencedygtig pris. Du kan med fordel udfylde vores kontaktformular eller give et kald allerede i dag, og beskriv den opgave du ønsker udført. Så giver vi et skræddersyet, uforpligtende og gratis tilbud ud fra dine behov til el-arbejde. Vi sikrer at du får en pris, der er til at forstå, og derfor er alle priser udformet ud fra netop din personlige opgave. På den måde er du sikret ikke at betale mere for dit el-arbejde end nødvendigt.

  Kontakt os allerede i dag via. telefon, mail, eller gennem vores kontaktformular her på siden. Vi vender hurtigst muligt tilbage inden for kun 24 timer. Vi glæder os til at høre om din opgave.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Logo

   Vi udfører autoriseret elarbejde gennem samarbejdspartner

   31 34 30 51