Send besked

Pil logo

Elektriker Glostrup

Ohms-el er din lokale elektriker i Glostrup med autorisation gennem JE EL Teknik. Med næsten 10 års erfaring, har vi udviklet de rette færdigheder og kompetencer til at kunne løse alle typer af elektriker opgaver. Vi hjælper både privat kunder, såvel som erhvervsdrivende, med løsninger på deres elektriker projekter.

Står du og mangler en elektriker i Glostrup? Så ring til os og lad os løse dit el-problem.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din professionelle elektriker i Glostrup og omegn

  Med Ohms-el som din lokale elektriker i Glostrup, er du i trygge hænder. Vi levere altid løsninger, baseret på vores grundtanke om at vores arbejde skal afspejle kvalitet, effektivitet og professionalisme.

  Som din elektriker med autoriseret samarbejdspartner JE EL Teknik er det vigtigt for os, at din opgave er udført korrekt. Derfor er det en prioritering for os, at vores arbejde er gjort efter loven. At arbejde med elektriske installationer, kan nemlig have farlige konsekvenser for dit hjem, hvis det udføres forkert.

  Derfor sørger vi for at stå skarpt, og holde os opdateret på det nyeste viden og metoder indenfor elektriker faget. Vi kan garantere dig professionelle og sikre resultater, når du vælger os.

  Vores mission er at blive din fortrukne elektriker i Glostrup, derfor arbejder vi altid ud fra dine ønsker og behov, så vi kan gå den ekstra meter, for at sikre dig den bedste service og oplevelse. Kontakt Ohms-el når du ønsker effektivt og professionelt elektriker arbejde i Glostrup.

  Professionelt el-arbejde i Glostrup

  Hos Ohms-el har vi gennem det sidste årti arbejdet med forskellige områder og opgaver indenfor elektrikerfaget, da vi hele tiden ønsker at forbedre os. 

  Som din elektriker i Glostrup med autoriseret samarbejdspartner JE EL Teknik, kan vi både varetage og løse netop din elektriker opgave, hvad enten du har brug for en lysinstallation, renovering af elinstallationer eller noget helt tredje. Hos os er du altid i trygge hænder.

  Herunder kan læse mere omkring vores ydelser:

  Står din opgave ikke på listen, eller er du i tvivl om kategorien den hører under? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud og løsning på netop din opgave.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Hvad koster en elektriker i Glostrup?

   Det er ikke altid lige nemt at give en nøjagtig pris på, hvad det vil koste at få en elektriker med autorisation gennem samarbejdspartner JE EL Teknik ud til netop din opgave. Prisen afhænger blandt andet af din opgaves størrelse, samt omfang og kompleksitet.
   Uanset hvilken type eller størrelse af opgave du måtte have, så står vi klar til at hjælpe dig.

   Med Ohms-el som din samarbejdspartner får du både løsninger i højeste kvalitet og de bedste priser branchen tilbyder. Vi sørger altid for den helt rette løsning til dig.

   Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så tag endelig kontakt til os på telefon 31 34 30 51 eller send os en på mail ohs@ohms-el.dk.
   Vi har også en kontaktformular du udfylde, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   Garanti for udført elektriker arbejde

   Sker der en fejl eller er der mangler på en opgave, er du som kunde sikret med  TEKNIQ’s garantiordning. Det betyder at du som kunde er forsikret mod fejl der kan forekomme og er dermed dækket.

   At have tillid til den elektriker, som skal løse ens opgave er utrolig vigtigt. Derfor har vi gennem vores elektriker karriere perfektioneret og opbygget denne tillid, så du altid kan være rolig og tryg i et samarbejde med os som din elektriker i Glostrup. Vi anvender kun materialer, værktøj og udstyr, som er sikkerhedsgodkendt.

   Vi kan varetage og løse en lang række af opgaver, hvad enten du har behov nye elinstallationer, eller du opdager en fejl eller skade på din nuværende, så kan Ohms-el hjælpe dig. 

   Når arbejdet indebærer noget med elektricitet er nemlig uhyre at dette varetages korrekt. Derfor er det vigtigt altid at benytte en elektriker med en autoriseret samarbejdspartner – vores autoriseret samarbejdspartner er JE EL Teknik.

   Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

   Står du og mangler en elektriker med autoriseret samarbejdspartner JE EL Teknik? Så led ej videre. Hos Ohms-el kan vi hjælpe dig med alle typer af opgaver indenfor elektrikerfaget.
   Kontakt os på telefon 31 34 30 51 eller send os en på mail ohs@ohms-el.dk, og få løst din elektrikeropgave.

   Ønsker du at vide mere omkring vores arbejde, så udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig. Her sender du blot en mail til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   Skulle der opstå akutte problemer eller projekter vedrørende elektricitet, så er vores døgntelefon klar til at modtage din henvendelse alle døgnets timer.

   DØGNSERVICE - RING 24 TIMER I DØGNET

   Står du i en situation hvor du har brug for akut hjælp, så tilbyder vi gerne at komme ud til dig døgnet rundt.

   Vores døgnservice gælder naturligvis alle typer af arbejdsopgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis uheldet er sket.

   Logo

   Vi udfører autoriseret elarbejde gennem samarbejdspartner

   31 34 30 51