Elektriker til nye stikkontakter

Autoriseret EL-arbejde gennem JE EL Teknik

Trænger dine stikkontakter til en opgradering? Eller er de placeret forkert? Der kan være mange grunde til, hvorfor detrænger til at blive udskiftet. Nyere og morderne stikkontakter er langt sikre og pænere æstetisk. 

Hos Ohms-el hjælper vi dig med montering, udskiftning og rådgivning af stikkontakter. Vi har flere års erfaring med alle typer af elinstallationer, store som små. 

Vi udfører alt vores el-arbejde gennem JE EL Teknik, som sikrer dig sikre og holdbare elinstallationer 

Dine behov og ønsker er altid i højsæde, hvor vi stræber efter at finde den bedste løsning til netop din opgave.

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Indhent et tilbud


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Montering af stikkontakter

  Bor du en bolig, hvor stikkontakterne er gamle? Eller ønsker du en stikkontakt, der har flere moderne funktioner? Hos Ohms-el har vi mange års erfaring med udskiftning og montering af stikkontakter i alle størrelser. 

  Vi har styr på alle regler og bekendtgørelser, der er i forbindelse med udskiftning og montering af stikkontakter. I henhold til installationsbekendtgørelsen er der krav om, hvor stikkontakten må placeres, samt hvor mange der skal være placeret i et rum. 

  Alt dette kan vores uddannede elektrikere med autorisation gennem JE EL Teknik tage højde for, og give dig informativ rådgivning omkring reglerne for stikkontakter i køkkenet, badeværelset og resten af dit hjem.

  Vi montere aldrig en stikkontakt, uden at have været i tæt dialog med dig og med forventede forbrug heraf i mente.

  Typer af stikkontakter

  De traditionelle stikkontakter er en simpel kombination af en stikforbindelse til elnettet og en afbryder.

  Med nyere stikkontakter findes i et væld af muligheder, du kan blandt andet få trådløse stikkontakter og stikkontakter, som afbryder strømmen automatisk.

  Når du skal have nye kontakter, så er det vigtigt at der tages udgangspunkt i dine behov.

  Hos Ohms-el har vi den rette viden og de rette kompetencer til at kunne vejlede og rådgive dig i de forskellige stikkontakters funktioner og designs.

  Det sikrer dig en stikkontakt løsning skræddersyet til dit hjem og dine ønsker.

  Vi kan blandt andet rådgive dig i:

  Har du et ønske om at udskifte dine stikkontakter til mere sikre og mere funktionsdygtige modeller, så hjælper vi gerne med det. Du kan altid kontakte os på telefon 31 34 30 51 eller på mail ohs@ohms-el.dk, så finder vi den rette løsning til dig.

  Få en pris på nye stikkontakter

  Står du skal have nye stikkontakter? Eller ønsker du at vide, hvilke stikkontakter der vil være bedst i dit nybyggede hus? Så kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

  Hos Ohms-el er der ingen opgave, der er for lille eller for stor. Vi tager også gerne en uforpligtende snak omkring dine ønsker, så vi kan give et præcist prisoverslag for din opgave.

  Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 31 34 30 51 eller ved at sende en mail på ohs@ohms-el.dk, ellers kan du blot udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt, med et gratis tilbud. Vi glæder og til at høre fra dig.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   DØGNSERVICE - RING 24 TIMER I DØGNET

   Hvis du står i en situation hvor du har brug for akut hjælp, så tilbyder vi gerne at komme ud til dig døgnet rundt.

   Vores døgnservice gælder naturligvis alle typer af arbejdsopgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis uheldet er sket og hvis du akut har brug for vores hjælp.

   TEKNIQ Garamti

   TEKNIQ´S garantiordning

   For at dække dig bedst muligt ind, hvis skaden skulle komme til at ske, så er vi medlem af TEKNIQ´S garantiordning gennem JE el teknik.

   Det er yderst sjældent at det sker, men det kan ske og derfor vil vi gerne sikre os, at du som kunde er dækket garantimæssigt. 

   Vi går meget op i, at vores kunder er 100% tilfredse, og derfor skal du ikke hæfte for en fejl, som vi har lavet, hvis dette skulle være tilfældet.

   Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt, så du ikke behøver at sidde inde med nogle bekymringer overhovedet. Det er vigtigt for os, at du er glad og tilfreds med slutresultatet.