Send besked

Pil logo

Elektriker Borup

Bor du i Borup eller omegn, og er du på udkig efter en elektriker med autoriseret samarbejdspartner JE EL Teknik, så er vi den rette partner til opgaven.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din erfarne elektriker i Borup

  Søger du en lokal elektriker i Borup til dine elinstallationer, så er ohms-el det rette for dig. Vi arbejder ud fra flere års erfaring i branchen indenfor alt el-arbejde. Vi er specialiseret indenfor nye elinstallationer, håndtering eller renovering af gamle elinstallationer, El tjek og meget mere. 
   

  Hos Ohms-El går vi meget op i at personalet er uddannet og har de rette kompetencer til at udføre el-arbejde når det omhandler renoveringer, ombygninger og nybyggerier. Vi udfører både til privat-, erhvervs- og industrikunder i alle størrelser. 

  Da vi har stor erfaring inden for vores område, er det med til at sikre at vi udfører arbejdet til perfektion. Med os som din lokale elektriker i Borup, er du garanteret professionelt el-arbejde til 100% tilfredshedsgaranti. 

  Vores serviceydelser

  Som elektriker med autoriseret samarbejdspartner JE EL Teknik, kan vi med garanti hjælpe med at udføre din el opgave.

  Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde den meste optimale løsning for dig. 
  Står din opgave ikke på listen, eller er du i tvivl om kategorien den hører under? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud og løsning på netop din opgave.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Dit sikre valg

   Har du brug for en pålidelig elektriker i Borup eller Roskilde området, så er det vigtigt, at du som kunde føler dig tryg og sikker ved dit valg af firma, som skal udføre dit el-arbejde. Hos Ohms-El er du sikret at din arbejdsopgave, bliver løst korrekt og professionelt. 

   Vi sørger for at de materialer der bliver benyttet, er i højeste kvalitet, så du kan få gavn af et moderne og flot resultat. Lyder vi som den rette elektriker for dig, så kontakt os allerede i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud på dit el-arbejde. 

   Når det kommer til ens elinstallationer, er det lovpligtigt at gøre brug af elektriker med autoriseret samarbejdspartner JE EL Teknik, som har styr på tingene. El-arbejde er ikke noget man skal udføre selv, da det kan have en stor risiko for hele boligen eller bygningen. 

   Finder du fejl eller mangler ved en af dine installationer, er det vigtig du tager kontakt til en elektriker med autoriseret samarbejdspartner JE EL Teknik, hurtigst muligt, efter man har opdaget fejlen eller manglen.

   Kontakt din elektriker i Borup

   Lyder vi som den rette elektriker med autorisation gennem JE EL Teknik i Borup for dig? Så er du altid velkommen til at kontakte os. 

   Du kan kontakte os mandag til fredag kl. 07.30-16.00. Er der tale om et mere akut problem, kan du selvfølgelig ringe 24 timer i døgnet. 

   Du kan kontakte os på nummeret 31 34 30 51. Du kan ligeledes kontakte os i kontaktformularen eller på mail ohs@ohms-el.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

   Logo

   Vi udfører autoriseret elarbejde gennem samarbejdspartner

   31 34 30 51