Industri elektriker

El-arbejde gennem AUTORISERET SAMARBEJDSPARTNER JE EL TEKNIK

Da vi har mange års erfaring med el installationer i mange former, er der ingen opgaver som er for store eller små. 

Vi tilbyder service til både privat og erhverv, herunder primært industri. Vi bestræber os altid efter at finde den rette løsning til dig som kunde, hvad enten det gælder energioptimering eller nye el installationer. 

Vi har den nødvendige ekspertise inden for de fleste områder, da vi altid holder os up-to-date med de nyeste teknikker.

Så mangler du en elektriker til industri / erhverv, så kontakt os allerede i dag, så finder vi en løsning der passer dig!

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Professionel elektriker til industri

  Vores hurtige fremdrift i det elektriske univers, har gjort at vi kan tilpasse os dine ønsker bedre end nogensinde før.

  Vores branchetilpassede industri-service tager afsæt i din virksomheds individuelle behov og ønsker, så vi kan give dig den bedst mulige service.

  Vi varetager alt det el-tekniske arbejde i din bygning, så du slipper for den unødvendige bekymring.

  Elektriker arbejde til industri

  Da vi ved hvad god service betyder, kan du trygt indgå en aftale med os, som du vil blive 100% tilfreds med.

  Vi kan tilbyde hjælp og rådgivning til alle former for el-arbejde. Det kan f.eks. være, at du oplever en ualmindelig stigning af elforbrug i din industri bygning. 

  Vi sikrer altid at el-monteringen er optimal og regulerende i forhold til dit elforbrug. Der er helt klart fordele ved dette, da dét at arbejde med mulige besparelser faktisk er en værdifuld optimering for dit industri arbejde.

  Vores ansatte industrielektrikere tilbyder en effektiv arbejdstilgang, og et godt stykke arbejde, hvis f.eks. at maskinerne skulle gå i stå. Vi løser alle opgaver professionelt, og har besparelsesmuligheder og miljø i mente, når vi arbejder for dig. 

  Vores uddannede industri elektrikere udfører el-arbejde på Sjælland.

  Optimer dit erhvervs elforbrug

  Strøm er en variabel udgift for enhver virksomhed. Ved at optimere el-forbruget kan din virksomhed skabe luft i budgettet andetsteds. 

  Hos Ohms-el er vi eksperter i el, gennem vores samarbejde med JE EL Teknik er du sikret professionelle og holdbart el-arbejde. Igennem de seneste år har teknologien gennemgået en rivende udvikling. Der er kommet nye teknikker og maskiner, som kan arbejde mere effektivt til lavere elforbrug. 

  Hos Ohms-el har vi fulgt denne udvikling tæt. Vi har derfor den fornødne erfaring og ekspertise til at rådgive vores kunder i energioptimering.

   

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   TEKNIQ Garamti

   TEKNIQ´S garantiordning

   For at sikre os, at du som kunde er 100% tilfreds, er vi til fordel for dig, medlem af TEKNIQ´S garantiordning gennem Valmi Group.

   Det er yderst vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse for den service vi tilbyder. Vi har mange års erfaring og ved hvad vi laver, men alle mennesker kan begå fejl, og derfor er du dækket af denne garantiordning hvis uheldet skulle være ude.

   Dermed hæfter du ikke for fejlen, hvis det skulle være tilfældet, at der blev lavet en fejl. Du kan derfor trygt vælge Ohms-El til at være din foretrukne elektriker.

   Kontakt din industri elektriker

   Hos Ohms-El får du erfarne, kompetente og pålidelige elektrikere, som altid udfører deres arbejde til perfektion.

   Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, uanset omfanget. Det er nemlig enormt vigtigt for os, at du føler dig helt tryg, før du indgår en aftale med os. Du kan kontakte os på tlf.: 31 34 30 51 eller via mail på ohs@ohms-el.dk.