Send besked

Pil logo

Industri elektriker

El-arbejde gennem AUTORISERET SAMARBEJDSPARTNER JE EL TEKNIK

Med omfattende erfaring inden for elinstallationer kan vi håndtere alle slags elopgaver. Kontakt os for en professionel løsning.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  110% garanti

  Igennem JE el teknik er vi medlem af TEKNIQ´S garantiordning.

  Døgnservice

  Ring 24/7 alle ugens dage. Vi rykker akut ud.

  Erfaren elektriker

  Du er sikret høj kvalitet, effektivitet og professionalisme.

  Professionel elektriker til industri

  Vores hurtige fremdrift i det elektriske univers, har gjort at vi kan tilpasse os dine ønsker bedre end nogensinde før.

  Vores branchetilpassede industri-service tager afsæt i din virksomheds individuelle behov og ønsker, så vi kan give dig den bedst mulige service.

  Vi varetager alt det el-tekniske arbejde i din bygning, så du slipper for den unødvendige bekymring.

  Elektriker til industri

  Da vi ved hvad god service betyder, kan du trygt indgå en aftale med os, som du vil blive 100% tilfreds med.

  Vi kan tilbyde hjælp og rådgivning til alle former for el-arbejde. Det kan f.eks. være, at du oplever en ualmindelig stigning af elforbrug i din industri bygning. 

  Vi sikrer altid at el-monteringen er optimal og regulerende i forhold til dit elforbrug. Der er helt klart fordele ved dette, da dét at arbejde med mulige besparelser faktisk er en værdifuld optimering for dit industri arbejde.

  Vores ansatte industrielektrikere tilbyder en effektiv arbejdstilgang, og et godt stykke arbejde, hvis f.eks. at maskinerne skulle gå i stå. Vi løser alle opgaver professionelt, og har besparelsesmuligheder og miljø i mente, når vi arbejder for dig. 

  Industri elektriker pris

  Vores elektriker priser er nøje tilpasset til hver enkelt opgave, for at sikre den mest værdifulde løsning til netop dine behov. Hos os handler det ikke kun om prisskiltet, men om at tilbyde dig den optimale løsning til den bedste pris.

  Vi forstår, at hver opgave er unik, og derfor tager vi os tid til at forstå dine krav og forventninger. Uanset om det involverer mindre reparationer, omfattende installationer eller vedligeholdelse, kan du være sikker på, at vores priser er gennemsigtige, konkurrencedygtige og skræddersyet til dig.

  Tøv ikke med at kontakte os for en gratis og uforpligtende prisvurdering. Vi er her for at sikre, at du modtager den bedst mulige service til den rette pris. 

  Optimer dit erhvervs elforbrug

  Hos Ohms-El stræber vi efter at levere enestående elinstallationer, for at maksimere din energieffektivitet. Med vores omfattende ekspertise inden for energioptimering kan vi identificere og implementere løsninger, der ikke blot reducerer dit energiforbrug, men også sparer dig penge på længere sigt. Uanset om det involverer opgradering af dine elsystemer, indførelse af smart teknologi eller udforskning af andre bæredygtige tilgange, er vi her for at sikre, at din virksomhed eller dit hjem kører mere effektivt og miljøvenligt.

  Kontakt Ohms-El i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at forme en mere bæredygtig energifremtid.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   TEKNIQ Garamti

   TEKNIQ´S garantiordning

   For at sikre os, at du som kunde er 100% tilfreds, er vi til fordel for dig, medlem af TEKNIQ´S garantiordning gennem Valmi Group.

   Det er yderst vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse for den service vi tilbyder. Vi har mange års erfaring og ved hvad vi laver, men alle mennesker kan begå fejl, og derfor er du dækket af denne garantiordning hvis uheldet skulle være ude.

   Dermed hæfter du ikke for fejlen, hvis det skulle være tilfældet, at der blev lavet en fejl. Du kan derfor trygt vælge Ohms-El til at være din foretrukne elektriker.

   Kontakt din industri elektriker

   Hos Ohms-El får du erfarne, kompetente og pålidelige elektrikere, som altid udfører deres arbejde til perfektion.

   Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, uanset omfanget. Det er nemlig enormt vigtigt for os, at du føler dig helt tryg, før du indgår en aftale med os. Du kan kontakte os på tlf.: 31 34 30 51 eller via mail på ohs@ohms-el.dk.

   Logo

   Vi udfører autoriseret elarbejde gennem samarbejdspartner

   31 34 30 51