Send besked

Pil logo

Elektriker til nybyg / ombyg

El-arbejde gennem JE EL TEKNIK

Skal du have lavet nybyg eller ombygning / renovering og skal dertil bruge en elektriker til at stå for dine installationer, så er Ohms-el den rigtige partner for dig. Vores mange års erfaring gør at du som kunde er i gode hænder. 

Vi elsker at kunne være med til at opbygge et projekt og sætter en ære i at færdiggøre det, så vi selv er 110% tilfredse. Som kunde hos os, får du 100% tilfredshedsgaranti, så du får det ønskede resultat.

Så skal du bruge hjælp til nybyg, ombyg eller renovering, så kontakt os i dag. Vi finder en effektiv løsning der passer dig!

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  elektriker til Nybyg, ombygning og renovering

  Hos Ohms-El tilbyder vi service i form af el-arbejde til både nybyg, ombygning og renovering.

  Så står du og har planer om nybyggeri, ombygning eller renovering og har brug for en elektriker, så er du kommet til det helt rette sted.

  Vi har mange års erfaring med elinstallationer til de forskellige ovennævnte typer af opgaver.

  Vores uddannede og effektive elektrikere, har kompetencerne til at løse alle former for opgaver, til en fordelagtig pris.

  Ydermere er vi et professionelt elektrikerfirma, som sætter en ære i at udføre arbejdet inden for den aftalte tid.

  Som elektriker til nybyg kan vi hjælpe med

  Som din elektriker med autorisation gennem JE EL Teknik, kan vi foretage os det meste inden for faget. Kontakt os endelig, så sammensætter vi en løsning på din opgave.

  Krav for elektriske installationer i nybyg

  Både ved nybyggeri og renovering samt ombygning er der en del regler og lovkrav til elektriske installationer, som skal overholdes. Derfor bør du som privatperson altid orientere dig i forhold til hvilke lovkrav der er på området. 

  Heldigvis har vi hos Ohms-el mange års erfaring i branchen som elektrikere i nybyggerier. Du kan derfor trygt stole på at vi udfører korrekte og lovlige installationer. 

  Når man opfører et nybyg eller en tilbygning, skal man tage hensyn til sit eget forventede forbrug. Her er det en god idé at have en forestilling af hvordan hverdagen kommer til at fungere i hjemmet. Tænk for eksempel over hvor det skal stå et fjernsyn eller opvaskemaskine mm.

  I nybyggerier er der et minimumskrav for hvor mange stikkontakter der skal være i hvert rum.

  Stikkontakter i nybyggeri

  Reglerne for elektriske installationer er mange og komplekse. I forhold til hvor mange stikkontakter der skal være, skal man i nybyggeri tage højde for at der skal installeres minimum én 250v stikkontakt pr. 4 kvadratmeter gulv. 

  Hos Ohms-el tilbyder vi hjælp til planlægning af installationer, så alle regler overholdes. Kontakt os på 31 34 30 51 eller igennem vores kontaktformular.

  elektriker

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   DØGNSERVICE - RING 24 TIMER I DØGNET

   Hvis du står i en situation hvor du har brug for akut hjælp, så tilbyder vi gerne at komme ud til dig døgnet rundt.

   Vores døgnservice gælder naturligvis alle typer af arbejdsopgaver, så tøv ikke med at kontakte os, hvis uheldet er sket og hvis du akut har brug for vores hjælp.

   TEKNIQ Garamti

   TEKNIQ´S garantiordning

   For at dække dig bedst muligt ind, hvis skaden skulle komme til at ske, så er vi medlem af TEKNIQ´S garantiordning gennem Valmi Group.

   Det er yderst sjældent at det sker, men det kan ske og derfor vil vi gerne sikre os, at du som kunde er dækket garantimæssigt. Vi går meget op i, at vores kunder er 100% tilfredse, og derfor skal du ikke hæfte for en fejl, som vi har lavet, hvis dette skulle være tilfældet.

   Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt, så du ikke behøver at sidde inde med nogle bekymringer overhovedet. Det er vigtigt for os, at du er glad og tilfreds med slutresultatet.

   Kontakt os i dag

   Hos Ohms-El får du erfarne, kompetente og pålidelige elektrikere, som altid udfører deres arbejde til perfektion.

   Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, uanset om opgaven er stor eller lille. Det betyder lige så meget for os, som det gør for dig, at du føler dig helt tryg, før du indgår en aftale med os.

   Hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du har nogle spørgsmål som du sidder inde med, så kan du kontakte os på tlf.: 31 34 30 51 eller via mail på ohs@ohms-el.dk.

   Logo

   Vi udfører autoriseret elarbejde gennem samarbejdspartner

   31 34 30 51