Send besked

Pil logo

Elektriker Køge

Ohms-el er din lokale elektriker i Køge. Vi er beliggende i Køge og Oliver der er ejer af firmaet, er vokset op i Køge. Vi er derfor yderst bekendt i og med området i Køge og omegn. Vi har i vores næsten årti, som elektriker udført samtlige elektriker opgaver der er i bogen. Vi er derfor helt sikre på at vi også kan hjælpe dig.

Kontakt os i dag, hvis du ønsker en yderst kompetent og erfaren elektriker i Køge.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din elektriker i Køge

  Hos Ohms-El varetager vi opgaver over hele Sjælland, vores virksomheds adresse er i Køge, og vores elektrikere elsker at løse el-opgaver i lokal området. Primært beskæftiger vi os med opgaver beliggende i det vestlige Sjælland.

  Med vores mange års erfaring er vores elektrikere i Køge området klædt på til opgaven, vi forstår at planlægge præcis hvordan vi møder dine ønsker og behov. Vi har mange tilfredse kunder, og det kan blandt andet forklares ved at vi ved hvordan vi overholder en aftale. 

  Vi ligger en stor del af vores fokus i at overholde aftalens pris, og tid, så du ved præcis hvor meget du får og hvor langt vi er. Det er vores måde at møde din forventninger, på den mest transparente måde.

  Kernen af vores virksomhed består i at løse generelle el-opgaver, men vi har igennem tiden fokuseret på at videreudvikle vores kompetencer. Det betyder at vi hos Ohms-El i dag, har den faglige kompetence der kræves for, at kunne løse mere avancerede elektriker opgaver.  Vi sørger konstant for at holde os opdateret på alt indenfor diverse produkter, processer, systemer og meget mere.

  Garanti for el arbejde

  Således kvalitetssikre vi vores arbejde så du trygt kan regne med at opgaverne bliver løst ud fra dine behov. Vi har igennem årene forsøgt at perfektionere vores arbejdsgang, dog må vi erkende at vi kun er mennesker, og at mennesker af og til begår fejl. Som følge af ovenstående erkendelighed, har vi taget vores forholdsregler så du undgår at stå tilbage med håret i postkassen, hvis uheldet skulle være ude.

  Det betyder at vi er medlem af TEKNIQ’s garantiordning som forsikre dig, om at vores fejl ikke kan forekomme på din bekostning. Du har dermed fuld dækning, hvis vi imod alt forventning skulle lave en fejl eller levere et mangelfuldt stykke arbejde,

  Når du skal vælge den rigtige elektriker til dine projekter er det uhyre vigtigt du vælger en godkendt elektriker. Gælder det f.eks. arbejde på el-tavler (HPFI) er det et lovkrav at arbejdet bliver udført af en autoriseret elektriker. Præcis derfor er vores samarbejdspartneres JE EL Teknik’s elektrikere i Køge autoriserede så vi kan varetage alle de opgaver og projekter som du ønsker.

  Vores ydelser

  Alle opgaver er velkommende, dog har vi udvalgt 3 fagemner som vi har valgt at specialisere yderligere i.

  Vores tidligere nybyg og ombyg sager har blandt andet bestået af nye, udskiftninger, eller renovering af el-installationer, samt reparation og fejlfinding af samme.

  Vores industriservice dækker over en lang række af forskellige opgaver fordelt ud på de forskellige faggrupper. Vores telefon har døgnservice, hvilket eksempelvis kan betyde at vi kører ud til at akutte sager.

  En ekspertise vi også er særligt glade for at udføre, er smarthomes. Smarthomes også kaldet IHC (Intellegent House Concept), er et intelligent styringssystem til hjemmet. 

  IHC systemet er designet til at hjælpe dig i hverdagen, systemet kan blandt andet tænde for lys, fjernsyn, ovn, radio, eller varmen m.m. Med smarthomes er det næsten kun fantasien der sætter grænsen for hvilken aktivitet som skal forenkles.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Kontakt os for hjælp

   Vi har mange årserfaring i ovenstående emner, og det er især her vores faglige kompetencer skinner igennem. Kunne du tænke dig at vide mere om præcis hvad ovenstående indebære, så kan du blot følge linket og læs mere. Du kan også ringe til os på tlf. 31343051

   Vores telefon kører i døgndrift hvilket betyder at eventuelle akutte behov også bliver mødt. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på ohs@ohms-el.dk og få et gratis og 100% uforpligtende tilbud. Vi samler på glade kunder i Køge og omegn, så lad os tage en snak og finde ud af hvordan vi opfylder dine ønsker.

   Logo

   Vi udfører autoriseret elarbejde gennem samarbejdspartner

   31 34 30 51